Top 5 accesorii pentru a va pregati corpul de vara
Posted by     mar 27, 2020     Home    0 Comments
Top 5 accesorii pentru a va pregati corpul de vara

Este perioada optima pentru a va indrepta atentia asupra activitatilor fizice pe care le puteti desfasura, astfel ca odata cu venirea verii sa puteti afisa nestingheriti silueta tonifiata dorita. Se regasesc in categoria celor care vizeaza sa piarda cateva kilograme sau sa redea taliei aspectul aplatizat si estetic inainte de a imbraca un costum de baie, ceea ce este de inteles.

Grija pentru propriul corp si implicit pentru sanatatea fizica este foarte importanta. O sustinem atat cu articole sportive care pot spori efectele antrenamentelor, cat si cu exemple de exercitii care pot fi utile in cadrul acestora. Referitor la cele din urma, regasiti pe blogul nostru numeroase articole ce trateaza o varietate de teme de interes vizavi de miscare, de antrenamente, echipamente sportive, articole si accesorii variate.

Pentru ca lucrurile sunt de asa natura astazi ca recomandarea autoritatilor este de a sta acasa, va intampinam cu o serie de recomandari, respectiv sugestii de accesorii sportive care va pot ajuta sa puneti in practica planul de a va pregati corpul pentru vara.

5 accesorii sportive pentru antrenamente mai eficiente, acasa

Evolutia presupune munca, efort, deci antrenamente bine alcatuite, sustinute de echipamente si accesorii sportive pe masura. Totul incepe cu o incalzire corespunzatoare, de fiecare data!

  1.        Banda elastica circulara

Un astfel de accesoriu are rolul de a va ajuta sa cresteti corpul in rezistenta. Banda elastica circulara realizata din latex pe care o gasiti in magazinul nostru este conceputa pentru reabilitare, pentru a intari musculatura, dar totodata si pentru a va imbunatati performantele. Un astfel de accesoriu se regaseste in grade diferite de intensitate. Pentru un incepator recomandarea noastra este o banda circulara soft, in cazul in care vorbim despre o conditie fizica buna, optiunea ideala este o banda hard.

  1.        Ganterele

Despre aceste accesorii sportive, multi spun ca sunt un punct de plecare pentru antrenamentele care urmaresc definirea si tonifierea musculaturii. Rezultatele sunt mai usor vizibile cu ajutorul acestora, fiind eficiente pentru a lucra direct muschii pieptului, umerii, spatele, dar si alti muschi din corp in mod indirect. Cu siguranta acestea sunt o alegere inteligenta in cazul celor care doresc tonifierea muschilor, astfel ca silueta sa fie pregatita de vara.

  1.        Bancuta pentru pliometrie

Pentru cei care nu sunt familiari cu acest concept, bancuta de pliometrie, disponibila intr-un set ce include mai multe dimensiuni ale acestora, reprezinta un articol util in antrenamentele fitness, dar si in dedenta, cardio. Cu ajutorul lor poate fi formata mai eficient masa musculare, dar constituie o varianta si pentru planul de pregatire a corpului pentru vara, intrucat sustine modelarea corporala si scaderea in greutate totodata.

Setul este alcatuit din 3 platforme realizate din metal, cu PVC antiaderent ca suprafata mesei, respectiv cu picioruse antialunecare, caracteristici care fac ca orice antrenament sa se desfasoare in siguranta.

  1.        Flexorul pentru antebrat

Putem spune ca este un accesoriu intalnit mai rar. Flexorul pentru antebrat vizeaza lucrarea acestei grupe pe muschi. Il folosesc in mod special cei care practica sporturi precum skandenberg-ul, insa este o recomandare pentru oricine doreste sa isi antreneze intregul corp, deci inclusiv antebratul. Gasiti in magazinul nostru flexor cu intensitate reglabila, care vor face antrenamentele mai interesante.

  1.        Greutatea Kettlebell

Un antrenament eficient este cel care vizeaza intregul corp, deci care are in vedere si circulatia sangelui, imbunatatirea flexibilitatii mai ales. In acest sens va recomandam greutatea Kettlebell realizata din fonta, disponibila in magazin in mai multe greutati, fiind ideala pentru a efectua exercitii balistice, de imbunatatire a capacitatii cardiovasculare, a flexibilitatii, a fortei. Antrenamentele se vor desfasura in conditii de confort si siguranta, beneficiind de stabilitate sporita, datorita bazei sale usor plata.

Toate accesoriile sportive mai sus mentionate le gasiti in eshop, la costuri accesibile. E timpul pentru schimbarea la care visati. Start operatiune Pregatirea corpului pentru vara!

Comments

Log in or register to post comments