Categorii

Certificate

Cum comand?

Pentru achizitiona unul sau mai multe produse din magazinul artsporttotal.ro trebuie sa faceti o comanda, aceasta se poate face telefonic (031.438.23.70, 0734.727.137, pe adresele de email: artsporttotal@gmail.com si  office@artsportotal.ro  sau online direct pe www.artsporttotal.ro

Comanda on-line

Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul "Adauga in cos", moment in care produsul dorit este afisat in cosul de cumparaturi. Daca mai doriti si alte produse mergeti la fiecare produs si repetati procedura de a adauga in cos.

In momentul in care ati terminat cumparaturile, apasati butonul "Casa" si veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului "Inapoi la magazin". Tot aici veti vedea si preturile produselor, taxa aproximativa de transport si valoarea totala a facturii.

Dupa alegerea si verificarea produselor urmeaza pasul "Cont", daca aveti deja un cont creat trebuie doar sa va logati cu adresa de mail si parola pe care le-ati trecut la creearea contului. Daca nu aveti cont completati formularul din aceea pagina cu datele de livrare, facturare si contact.

In cazul in care datele de facturare sunt aceleasi cu cele de livrare bifati casuta "Datele de facturare sunt aceleaşi cu cele de livrare". In caz contrar, completati informatiile despre adresa de livrare in campul al doilea cu adresa, dupa care o salvati cu o denumire aleasa de catre Dvs., de exemplu: ADRESA LIVRARE. Daca nu salvati a doua adresa de livrare, va ramane in sistem doar prima adresa completata de catre Dvs., iar comanda poate fi trimisa la adresa de facturare.

Pentru facturile emise catre o societate comerciala este nevoie de datele complete ale companiei. In cazul in care datele de facturare sunt identice cu cele de livrare bifati casuta mentionata.

La terminarea acestei operatiuni apasati butonul "Verificare comanda", revizuiti continutul cosului si datete de facturare si livrare apoi apasati butonul "Plaseaza comanda" pentru confirmare.

In urma comenzii efectuate pe site, email-ul trimis este generat automat si nu reprezinta confirmarea ca produsele cerute sunt pe stoc. Acest email este informativ si nu creeaza obligatii contractuale.
Clientul va fi contactat in cel mai scurt timp de catre un consultant Art Sport Total, pentru a i se confirma stocul si pentru a stabili detalii referitoare la finalizarea comenzii.

Comanda telefonica

Daca nu aveti posibilitatea sa faceti comanda online, sunati la 031.438.23.70 sau 0734.727.137 si un operator va inregistra comanda dumneavoastra.

Pentru anularea comenzilor, va rugam sa ne contactati telefonic la 031.438.23.70, 0734.727.137.

Pentru orice alte detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati pe e-mail, la adresele de email: artsporttotal@gmail.com si office@artsportotal.ro sau telefonic.

PRODUSELE SE LIVREAZA IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.