Sali de sport - Stadioane

Certificate

Sportul reprezinta una dintre cele mai grozave modalitati prin care se poate petrece timpul liber intrucat este benefic pentru sanatate, atat din punct de vedere fizic, cat si mintal. In plus, activitatile fizice sunt recomandate pentru copii deoarece acestia se pot dezvolta corect, isi fac prieteni noi, se distreaza, invata cum sa faca parte di...

Sportul reprezinta una dintre cele mai grozave modalitati prin care se poate petrece timpul liber intrucat este benefic pentru sanatate, atat din punct de vedere fizic, cat si mintal. In plus, activitatile fizice sunt recomandate pentru copii deoarece acestia se pot dezvolta corect, isi fac prieteni noi, se distreaza, invata cum sa faca parte dintr-o echipa, afla mai multe despre fair play si isi imbunatatesc increderea in sine. Sportul ne invata multe despre valori si aspecte pozitive, insa este important ca acesta sa fie practicat in cele mai bune conditii. Astfel, magazinul online ArtSportTotal dispune de cele mai noi si moderne echipamente, fiind ideale in acest sens.

Plase de protectie

Conteaza si salile unde sunt practicate aceste sporturi, intrucat in cazul multora nu trebuie sa lipseasca plasele de protectie, insa la ArtSportTotal se gasesc toate, incepand de la cele pentru tenis, ce inconjoara terenurile, astfel incat sa nu se piarda mingile, dar si cele pentru cosurile de baschet, simple sau in diferite culori, alaturi de cele care inconjoara terenurile de fotbal. Acelasi tip de plasa poate fi utilizat si pentru portile de la fotbal sau handbal, fie pentru fileul de la volei, dar pot fi alese si unele speciale pentru umbrire, fiind ideale in cursul verii.

Scaune stadion si sali de sport

ArtSportTotal aduce si o gama foarte variata de scaune care sa fie instalate pe stadioane sau in cadrul salilor de sport, iar preturile sunt accesibile, incepand de la 35 de lei. De asemenea, pe langa aceste scaune simple, din plastic, sunt disponibile si cele cu care sa fie echipata partea vip a tribunelor, din piele si foarte confortabile, ce asigura cele mai bune conditii, iar tarifele variaza intre 900 si 1.200 de lei.

Tabele electronice

Este mult mai simplu, dar si mai comod sa existe o tabela electronica unde sa fie precizat scorul, iar acestea pot fi folosite pentru diferite competitii. Modelele sunt foarte variate, de la cele mai simple, care incep de la 2.200 de lei, la cele mai performante la 24.500 de lei.

Vestiare

Insa este important ca salile de sport sa fie bine echipate si la capitolul vestiare, de unde nu trebuie sa lipseasca bancile, dulapurile cu una, doua sau mai multe usi, dar si dulapurile cu mingi, alaturi de suportul de accesorii sau caruciorul pentru mingi. Cu alte cuvinte, ArtSportTotal reprezinta locul ideal de unde pot fi achizitionate produsele necesare pentru a echipa orice sala sau teren de sport.

Mai multe

Sali de sport - Stadioane Exista 86 produse.

Pe pagina
Sunt afisate 1 - 21 din 86 produse