Pardoseli sportive - Gazon

Certificate

Activitatile sportive ofera nenumarate oportunitati pozitive pentru copii, intrucat acestia au ocazia de a se dezvolta intr-un mod sanatos, isi adopta obiceiuri pe care mai apoi sa se bazeze cand devin adulti, insa acestia dispun si de modalitati grozave prin care isi pot petrece timpul liber. Obezitatea reprezinta o problema importanta la nive...

Activitatile sportive ofera nenumarate oportunitati pozitive pentru copii, intrucat acestia au ocazia de a se dezvolta intr-un mod sanatos, isi adopta obiceiuri pe care mai apoi sa se bazeze cand devin adulti, insa acestia dispun si de modalitati grozave prin care isi pot petrece timpul liber. Obezitatea reprezinta o problema importanta la nivel mondial, care poate fi combatuta inca de la varste fragede prin practicarea a diferite sporturi, in functie de preferinte. In schimb, este nevoie si de cele mai bune conditii in acest sens, astfel ca magazinul online ArtSportTotal dispune de toate produsele necesare, incepand de la echipamente si accesorii si pana la pardoseli sportive.

Acoperire terenuri de sport

Cu o bogata experienta in domeniu si o multime de proiecte duse cu brio la bun sfarsit, ArtSport Total reprezinta alegerea potrivita atunci cand se doreste acoperirea unor terenuri de sport, astfel incat miscarea sa fie promovata chiar si atunci cand conditiile meteorologice nu sunt cele mai favorabile.

Covoare din cauciuc

De exemplu, un covor din cauciuc este ideal atat pentru terenurile de tenis, cat si pentru cele din fotbal, suprafata fiind grozava din toate punctele de vedere, in timp ce preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, incepand de la 126 de lei pe metru patrat. Acestea au avantajul ca nu trebuie intretinute si promit o lunga durata de viata, suportand chiar si cele mai mari greutati.

Gazon sintetic

Acest tip de gazon este ideal pentru a pregati un teren de fotbal si nu numai, iar ArtSportTotal propune mai multe tipuri de gazon, pentru a indeplini nevoile tuturor clientilor. Mai mult, gazonul sintetic este potrivit si pentru amenajarea spatiilor de joaca, fiind foarte sigure intrucat suprafata lor este moale datorita granulelor de cauciuc disponibile.

Pardoseli sportive

Orice sport trebuie desfasurat in cele mai bune conditii, motiv pentru care pardoseala joaca un rol esential, astfel ca clientii au ocazia de a alege intre covoare din cauciuc, din PVC sau parchet, in functie de preferinte si nevoi, fiecare dintre aceste variante avand diferite avantaje.

Placi din cauciuc

Si acestea sunt potrivite pentru amenajarea unor spatii de joaca pentru ca cei mici sa se joace in siguranta, fiind foarte moi. De asemenea, sunt oferite chiar si niste placi desenate pentru a juca sotron in cele mai bune conditii. Cauciucul este foarte rezistent, aderent, rezistent, suporta si greutati mari, se monteaza cu usurinta si promite o lunga durata de viata, fara sa se deterioreze.

Mai multe

Pardoseli sportive - Gazon Exista 13 produse.

Sunt afisate 1 - 13 din 13 produse