Categorii

Certificate

Produse noi

Mentenanta terenuri sportMentenanta terenuri sportMentenanta terenuri sportMentenanta terenuri sportMentenanta terenuri sportMentenanta terenuri sportMentenanta terenuri sport
Pentru curatenie si intretinere completa a suprafetelor sintetice verfüllter, gazon sintetic cu nisip/granule de cauciuc.
Utilajele noastre sunt solutia completa pentru intretinerea in bune conditii a suprafetelor sintetice. Prin atasarea diferitelor accesorii se face o curatire completa a suprafetei de joc, ceea ce duce obligat la o perioada mult mai lunga de viata a suprafetei si conditiile de joc vor raspunde celor mai exigente cerinte.
 
Mentenanta terenuri sport
Accesoriul cu perie rotativa ia materialul dintr firele gazonului, aspira praful si impuritatile printr-un sistem de aspirare puternic dupa care il trece printr-o sita vibratoare unde vor fi oprite impuritatile mari iar apoi materialul se va intoatce curat intre firele gazonului.
Mentenanta terenuri sport
Dispozitivul de decompactare SportChamp intra la radacina firului de iarba eliberandul si astefel redand impermeabilitatea materialului. Trebuie mentionat ca la fiecare operatiune materialul este aspirat asa incat nu va ramane nici un fir de praf sau materiale organice care in amestec cu apa si nisipul fac imposibila drenarea cat mai rapida a apei si faciliteaza aparitia lichenilor si a ciupercilor ceea ce duce la o degradare rapida a suprafetei.
Mentenanta terenuri sportPerierea de nivelare cu aspirare a suprafetei.
Mentenanta terenuri sport

Completarea cu nisip si granule se face in mod uniform cu reglare a debitului de material evitand deformarea plana a suprafetei.

Mentenanta terenuri sport

Dispersie de solutii de curatare si dezinsectie a terenului.