Trofee, cupe si medalii

Certificate

Orice parinte isi doreste ca propriul copil sa se dezvolte corect, astfel ca inscrierea acestora la diferite activitati sportive reprezinta o solutie grozava in acest sens. Gusturile difera, insa exista nenumarate tipuri de sporturi, incepand de la cele de echipa precum fotbal, baschet, volei, handbal, hochei si pana la cele individuale precum t...

Orice parinte isi doreste ca propriul copil sa se dezvolte corect, astfel ca inscrierea acestora la diferite activitati sportive reprezinta o solutie grozava in acest sens. Gusturile difera, insa exista nenumarate tipuri de sporturi, incepand de la cele de echipa precum fotbal, baschet, volei, handbal, hochei si pana la cele individuale precum tenis de camp sau de masa, squash, scrima si nu numai. Prin intermediul sporturilor sunt evitate o multime de riscuri si afectiuni, precum obezitatea, ce reprezinta o problema grava la nivel mondial, insa se imbunatatesc si relatiile cu cei din jur si poate sa creasca increderea in sine.

Totusi, pentru ca orice persoana sa se bucure de o experienta grozava de fiecare data are nevoie nu numai de cele mai bune conditii, ci si de echipamentele adecvate. Mai mult, cei care obtin performante in domeniu trebuie rasplatiti pe masura pentru a ramane motivati, astfel ca in gama bogata de produse disponibile in cadrul magazinului online ArtSportTotal nu lipsesc trofeele, cupele sau medaliile.

Cupe

Acestea pot fi pregatite si personalizate pentru diferite echipe si mai multe sporturi, incepand de la baschet, tenis, fotbal, inot, box, atletism, volei, handbal si nu numai. Modelele sunt variate, insa si preturile sunt foarte prietenoase si variaza intre 55 si 300 de lei, in functie de preferinte si nevoi.

Sticle plachetate

Cea mai buna modalitate prin care se poate celebra o victorie sau o performanta importanta este apelarea la sticle plachetate, intrucat amintirile, imaginile, diplomele, toate pot fi incluse intr-o placa de sticla care sa fie afisata cu mandrie pe un perete.

Medalii

Acestea sunt acordate de regula la sporturile individuale, insa pot fi oferite si membrilor unei echipe care participa sau castiga o competitie. Si in acest caz modelele sunt foarte variate, de la cele mai simple, pana la cele mai complexe, in timp ce preturile sunt foarte atractive. Mai mult, cei care obtin cele mai bune performante si au parte de mai multe medalii, cu siguranta vor avea nevoie de un suport unde sa le poata agata pe toate.

Figurine

Figurinele reprezinta o alternativa la medale sau cupe si se acorda, de obicei, sportivilor care obtin cele mai bune performante intr-un sport individual sau ca membru al unei echipe. Aici sunt incluse figurine pentru fotbal, pentru golgheteri, pentru cei mai buni portari, pentru luptatori, dar si pentru cei mai buni jucatori de handbal, tenis, inot, atletism, scrima, volei si nu numai.

Mai multe

Trofee, cupe si medalii Exista 45 produse.

Pe pagina
Sunt afisate 1 - 21 din 45 produse