Sporturi de iarna

Certificate

Catalog produse

Produse noi

Copiii sunt cei care au nevoie de cat mai multe activitati fizice in contextul in care obezitatea reprezinta o problema la nivel mondial, aceasta fiind o modalitate ideala prin care pot fi prevenite nenumarate afectiuni. De asemenea, studiile arata ca persoanele care se implica in diferite sporturi se dezvolta mai bine, au mai multa incredere in...

Copiii sunt cei care au nevoie de cat mai multe activitati fizice in contextul in care obezitatea reprezinta o problema la nivel mondial, aceasta fiind o modalitate ideala prin care pot fi prevenite nenumarate afectiuni. De asemenea, studiile arata ca persoanele care se implica in diferite sporturi se dezvolta mai bine, au mai multa incredere in sine si se descurca mai bine la capitolul comunicare. In schimb, oricare ar fi sportul preferat, este necesar ca acesta sa fie practicat in cele mai bune conditii, motiv pentru care sunt necesare nu numai echipamentele adecvate, ci si produsele aferente pentru antrenament.

Astfel, magazinul online ArtSportTotal este ideal din acest punct de vedere intrucat gama de produse este mai mult decat variata, iar la categoria de sporturi de iarna sunt incluse toate articolele de care poate nevoie avea un pasionat.

Sanii

Acestea sunt grozave in cursul iernii nu numai pentru ca sunt distractive, insa sunt recomandate si tuturor celor care practica sporturile de iarna si fac performanta. Aici sunt incluse diferite tipuri de sanii, casti pentru fete sau baieti, protectii pentru spate, crampoane pentru mers in zapada, discuri de zapada, diferite placi, veste de protectie sau boburi de zapada.

Schi

Acesta este un alt sport practicat din ce in ce mai des in Romania, iar la ArtSportTotal se gasesc bete de schi pentru adulti si copii, casti de protectie, diferite tipuri de skiuri, geanta pentru clapari, bete de trekking, pantaloni de protectie, genunchiere, ochelari de schi, rachete de zapada si nu numai.

Snowboarding

Pentru a practica acest sport este nevoie de mai multe elemente de protectie, de la genunchiere, pantaloni, protectie pentru spate, dar si diferite tipuri de placi, pentru toate nevoile, dimensiunile fiind suficient de variate pentru a indeplini cerintele impuse de catre toti clientii.

Patinajul

Patinajul reprezinta unul dintre cele mai grozave sporturi de iarna, insa care necesita din start un set de patine de calitate, iar gama este diversificata la ArtSportTotal, motiv pentru care pot fi alese unele modele pentru fete sau baieti, dar si pentru amatori sau profesionisti. In plus, nu lipsesc nici elementele de protectie.

Preturi bune

Tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele la ArtSportTotal iar pentru ca acesta este un magazin online, este foarte usor sa se gaseasca produsele preferate fara a mai pierde timpul, intrucat se vor afla intotdeauna la doar cateva click-uri distanta. De asemenea, produsele sunt livrate imediat prin curier in toata tara, tarifele fiind foarte avantajoase.

Mai multe

Sporturi de iarna Exista 29 produse.

Pe pagina
Sunt afisate 1 - 21 din 29 produse