Sporturi de sala

Certificate

Produse noi

Activitatile fizice sunt extrem de importante si ar trebui sa fie incluse in rutina zilnica a oricarei persoane intrucat ajuta corpul sa devina mai puternic si mai rezistent, insa se imbunatatesc si aspecte precum increderea in sine, ambitia si motivatia. Exercitiile regulate ajuta la tonifierea muschilor si faciliteaza o buna circulatie a sange...

Activitatile fizice sunt extrem de importante si ar trebui sa fie incluse in rutina zilnica a oricarei persoane intrucat ajuta corpul sa devina mai puternic si mai rezistent, insa se imbunatatesc si aspecte precum increderea in sine, ambitia si motivatia. Exercitiile regulate ajuta la tonifierea muschilor si faciliteaza o buna circulatie a sangelui, insa sunt prevenite si o multime de afectiuni, printre care obezitatea ce reprezinta o problema importanta la nivel global. In schimb, oricare ar fi sporturile preferate, este esential ca acestea sa fie desfasurate in cele mai bune conditii, astfel ca nu trebuie sa lipseasca echipamentele adecvate. Asadar, ArtSportTotal este locul ideal in acest sens, intrucat ofera cele mai grozave produse pentru iubitorii de sporturi, inclusiv pentru cele de sala.

Aerobic si fitness

Dintr-o sala bine echipata nu trebuie sa lipseasca aparate pentru abdomene, de diferite tipuri, banci pentru exercitii, benzi circulare hard si soft, benzi elastice, bare pentru triceps, pentru tractiuni, mese pentru masaj, gantere de diferite greutati, biciclete eliptice, bare echilibrate, centuri pentru fitness, corzi pentru sarituri, discuri sau cuburi pentru pilates.

Gimnastica

La aceasta categorie se gasesc mai multe banci, benzi Dusser, bare pentru tractiuni, cal cu manere, saltele si carucioare pentru acestea, capre, mingi speciale, papuci speciali, bastoane, cercuri si suporturi pentru acestea, insa si multe altele, iar ArtSportTotal le are pe toate.

Inot si polo

Inotul este considerat unul dintre cele mai complete sporturi intrucat pune in miscare toate grupele de muschi ale corpului, insa si in cazul acestuia este nevoie de echipamente adecvate precum casti de inot din latex sau alte materiale, bachete, benzi, centuri, flotoare, ochelari de inot pentru copii sau adulti, tablete magnetice pentru antrenori etc.

Scrima

Scrima este un sport ce necesita multa atentie si determinare, iar pentru practicarea sa este nevoie de florete de initiere, masti, insa pot fi achizitionate si seturi de florete cu transmisie radio ce asigura cele mai bune conditii.

Squash si tenis de masa

Acesta devine din ce in ce mai popular in Romania, fiind foarte solicitant, dar si apreciat de multi care isi doresc o alternativa la tenisul de camp. Asadar, pentru practicarea sa nu trebuie sa lipseasca mingile speciale si rachetele, care se diferentiaza fata de cea de la tenis, insa preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele la ArtSportTotal. Nici iubitorii de ping pong nu vor fi dezamagiti de gama disponibila intrucat aici se gasesc si palete de tenis de masa, mese de diferite tipuri, mingi, huse, fileuri si nu numai.


Mai multe

Sporturi de sala Exista 377 produse.

Pe pagina
Sunt afisate 1 - 21 din 377 produse