Inot - Polo

Certificate

Produse noi

Bagheta spuma pentru inot - 160 cm

EF470

Nou

22,00 lei

 • Bagheta spuma pentru inot, realizata din spuma cu celula inchisa, are o suprafata fina si este foarte flexibila.
  Este folosita pentru initiere in inot, exercitii si jocuri didactice in apa, activitati de gimnastica Aquagym, Aquafitness, Yoga.
  Lungime: 160 cm, diametru: 7 cm.
  Diverse culori: rosu, verde, galben, albastru.

  Bagheta de înot este un echipament utilizat de inotatori pentru a imbunatati tehnica si postura in timpul antrenamentelor. Aceasta este, de obicei, realizata dintr-un material usor si durabil, cum ar fi plasticul, si are o lungime intre 30 și 60 de centimetri.

  Bagheta de inot poate avea o varietate de forme si dimensiuni, dar majoritatea modelelor sunt dreptunghiulare si au o latime intre 2 si 4 centimetri. Unele modele pot avea aderenta suplimentara, cum ar fi zonele de prindere antiderapante sau benzi de cauciuc, pentru a ajuta inotatorii sa tina bagheta mai bine.

  In timpul antrenamentelor, inotatorii folosesc bagheta de inot pentru a-si imbunatati tehnica si postura in apa. Bagheta este tinuta intre degete, cu mainile intinse si palmele indreptate catre podea. In timpul inotului, inotatorul trebuie sa mentina pozitia corecta a corpului, sa isi controleze respiratia si sa isi imbunatateasca miscarile bratelor si picioarelor.

  In plus, bagheta de inot poate fi folosita pentru a face exercitii specifice pentru anumite zone ale corpului, cum ar fi muschii bratelor sau ai spatelui.

  In concluzie, bagheta de inot este un instrument util pentru inotatorii de toate nivelele si este folosita pentru a imbunatati tehnica si postura in timpul antrenamentelor, precum si pentru a face exercitii specifice pentru diferite zone ale corpului.

  Produsele sunt disponibile in limita stocului!
  Pentru verificare stoc va rugam contactati-ne!

  ID SEAP/SICAP: ART SPORT TOTAL SRL

23 other products in the same category: