Cei mai multi dintre incepatorii de pe partia de schi nu sunt recunoscuti doar dupa echipamentul usor improvizat, ci si dupa caciula pe care o poarta in cap.
In anotimpul rece, mai toti se orienteaza spre confort, fizic si termic, si prefera sa isi tonifieze musculatura prin sedintele de masaj oferite de fotoliile special concepute in acest sens. Cu toate acestea, nimic nu poate inlocui cu adevarat un sport de iarna si beneficiile sale.
Sportul ar trebuie sa fie o parte importanta din viata tuturor, pentru ca acesta este cel ce sustine viata de fapt. Alaturi de o alimentatie, o hidratare si o odihna suficienta, acesta dicteaza o stare de sanatate optima, tinand la distanta bolile si afectiunile diverse.

Sursa ideala pentru recreere si relaxare – sportul

Postat de     Home      0 Comentarii
Cu totii, incepand de la mic la mare, ar trebui sa dezvoltam o afinitate aparte pentru cel putin o activitate sportiva in decursul vietii. Pe langa faptul ca acesta ar constitui o cale optima de relaxare, ar fi totodata si o sursa excelenta de recreere.
Perioada verii o asociem mai toti cu plecatul la mare sau timp petrecut la piscina. Ei bine aveti toate motivele sa va ganditi la astfel de activitati, de vreme ce inotul este atat de benefic pentru sanatate, atat cand vine vorba de copii, cat si pentru adulti. In privinta inceperii unor sesiuni de invatare pentru inot multi dintre specialisti recomanda varsta de 5-6 ani.
Showing 1 to 5 of 30 (1 Pages)