In prezent, salile de fitness sunt dotate cu atat de multa aparatura, accesorii si greutati, incat nici nu stii care sunt cele mai potrivite pentru tine, cele care te pot ajuta sa iti atingi obiectivele. Mai exista si alternativa, cea in care te antrenezi cu greutatea propriului corp. Exista tot felul de controverse astazi vizavi de alegerea ideala intre cele doua, cu toate ca nu spune nimeni ca nu se poate alterna intre acestea.
Ideea de a practica miscare si pe timp de iarna, cand frigul de afara nu mai permite alergatul in aer liber si parca si mai greu ne vine sa mergem la sala, surade oricui. Pentru cei a caror atentie se indreapta catre partea de cardio, din dorinta de sporire a rezistentei fizice - printre altele, propunerea noastra este gimnastica ritmica.
Activitatile sportive diverse nu trebuie sa lipseasca din rutina ta pentru o viata cat mai sanatoasa. Atunci cand iti permite timpul, nu uita sa faci putin sport, chiar si acasa.
Cei mai multi dintre incepatorii de pe partia de schi nu sunt recunoscuti doar dupa echipamentul usor improvizat, ci si dupa caciula pe care o poarta in cap.
In anotimpul rece, mai toti se orienteaza spre confort, fizic si termic, si prefera sa isi tonifieze musculatura prin sedintele de masaj oferite de fotoliile special concepute in acest sens. Cu toate acestea, nimic nu poate inlocui cu adevarat un sport de iarna si beneficiile sale.
Showing 1 to 5 of 33 (1 Pages)