Sportul ar trebuie sa fie o parte importanta din viata tuturor, pentru ca acesta este cel ce sustine viata de fapt. Alaturi de o alimentatie, o hidratare si o odihna suficienta, acesta dicteaza o stare de sanatate optima, tinand la distanta bolile si afectiunile diverse.

Sursa ideala pentru recreere si relaxare – sportul

Postat de     Home      0 Comentarii
Cu totii, incepand de la mic la mare, ar trebui sa dezvoltam o afinitate aparte pentru cel putin o activitate sportiva in decursul vietii. Pe langa faptul ca acesta ar constitui o cale optima de relaxare, ar fi totodata si o sursa excelenta de recreere.
Perioada verii o asociem mai toti cu plecatul la mare sau timp petrecut la piscina. Ei bine aveti toate motivele sa va ganditi la astfel de activitati, de vreme ce inotul este atat de benefic pentru sanatate, atat cand vine vorba de copii, cat si pentru adulti. In privinta inceperii unor sesiuni de invatare pentru inot multi dintre specialisti recomanda varsta de 5-6 ani.

Sezon deschis la badminton - distractie pentru toata familia!

Postat de     Home      0 Comentarii
Poate ca iti amintesti si tu cu nostalgie de vremurile copilariei, in care alergatul dupa fluturi era o ocupatie aproape zilnica, atunci cand vremea era frumoasa. Asta nu inseamna insa ca acum trebuie sa privesti badmintonul - pentru ca despre acest sport este vorba - precum o joaca de copii, ca pe ceva ce nu ai mai putea face.
Cauti o idee simpatica pentru a da mai multa culoare casei tale sau ai nevoie de propriul tau colt de relaxare? Chiar daca esti la birou sau acasa, ce zici de unul sau mai multe fotolii puf haioase, in culori vii, practice si usor de mutat sau depozitat?
Showing 1 to 5 of 28 (1 Pages)