Sporturi de contact

Certificate

Catalog produse

Principalul avantaj al sportului este ca acesta ajuta orice persoana sa se mentina sanatoasa, sa evite o multime de probleme, dar si sa se dezvolte in mod corespunzator. Din acest motiv, activitatile fizice sunt recomandate in cazul copiilor, pentru ca acestia se pot maturiza mai repede si vor fi pregatiti sa infrunte toate dificultatile vietii....

Principalul avantaj al sportului este ca acesta ajuta orice persoana sa se mentina sanatoasa, sa evite o multime de probleme, dar si sa se dezvolte in mod corespunzator. Din acest motiv, activitatile fizice sunt recomandate in cazul copiilor, pentru ca acestia se pot maturiza mai repede si vor fi pregatiti sa infrunte toate dificultatile vietii. De asemenea, o problema foarte comuna in ziua de azi este cea a obezitatii, motiv pentru care astfel de situatii pot fi evitate cu usurinta, prin includerea in programul nostru a diferite sporturi, in functie de preferinte, toate fiind benefice. Totusi, este important ca acestea sa fie practicate in cele mai bune conditii, pentru ca satisfactia sa fie si mai mare, iar magazinul online ArtSportTotal este ideal din acest punct de vedere intrucat asigura toate echipamentele necesare pentru orice tip de sport, inclusiv pentru cele de contact.

Karate

Acesta este considerat un sport nobil, unde practicantii au ocazia de a invata mai multe despre rabdare, calculare si precizie, insa au nevoie si de echipamentul potrivit. Astfel, la ArtSportTotal pot gasi centuri de karate incepand de la 16 lei, costume speciale (kimono) de la 63 de lei, protectie dentara, protectie tibie sau suspensor de protectie. Nu trebuie omise nici salteaua, pentru ca sportul sa fie desfasurat in conditii optime, dar nici pernele de antrenament sau dulapul metalic unde sa fie pastrate toate echipamentele.

Box

Pentru box pot fi necesare toate aceste produse amintite anterior, insa si casti de protectie pentru juniori sau seniori, manusi de box de diferite dimensiuni, manusi MMA, para pentru box, saci, prize de tavan, diferite protectii, dar si bineinteles, un ring de box, toate fiind disponibile in cadrul magazinului ArtSportTotal, unde preturile sunt accesibile.

Judo

Judo-ul se aseamana mult cu karate, astfel ca pot fi utilizate, in principal, aceleasi echipamente, in functie de necesitati, iar diversitatea produselor reprezinta un avantaj important adus de acest magazin online, intrucat orice client va avea acces la doar cateva click-uri distanta la produsele necesare.

Arte martiale

Acest sport este tot mai popular in Romania, iar pentru a fi practicat in conditii optime sunt necesare perne de antrenament de diferite tipuri, protectii la piept, bandaje, dar si protectii dentare, iar toate se afla in acelasi loc, fiind de ajuns cateva minute pentru a plasa o comanda. De asemenea, produsele de la ArtSportTotal sunt livrate in cel mai scurt timp prin curier pe tot teritoriul tarii.

Mai multe

Sporturi de contact Exista 56 produse.

Pe pagina
Sunt afisate 1 - 21 din 56 produse