Personalizare - Imprimare - Design

Certificate

Catalog produse

Activitatile fizice sunt esentiale pentru sanatatea si dezvoltarea copiilor, in special in contextul in care obezitatea reprezinta o problema tot mai complexa, care s-a triplat in ultimii 20 de ani, inclusiv in tara noastra. Astfel, nu numai ca acesti copii sunt predispusi sa dezvolte diferite afectiuni precum diabet, diferite tipuri de cancer s...

Activitatile fizice sunt esentiale pentru sanatatea si dezvoltarea copiilor, in special in contextul in care obezitatea reprezinta o problema tot mai complexa, care s-a triplat in ultimii 20 de ani, inclusiv in tara noastra. Astfel, nu numai ca acesti copii sunt predispusi sa dezvolte diferite afectiuni precum diabet, diferite tipuri de cancer sau probleme ale inimii, insa este mult mai simplu sa previna toate aceste riscuri. Prin practicarea unui sport, orice persoana poate duce un stil de viata mai sanatos, insa si sa capete mai multa incredere in sine sau sa invete sa lucreze in echipa.

Totusi, este important ca orice sport sa fie practicat in cele mai bune conditii pentru ca satisfactia sa fie pe masura, iar magazinul online ArtSportTotal este ideal din acest punct de vedere intrucat aici sunt comercializate toate produsele necesare in lumea sportului, fiind oferite si cateva servicii importante.

Diferite servicii

Astfel, pot fi concepute si printate bannere, care sa fie folosite pentru promovarea unor evenimente sau competitii, iar preturile sunt accesibile, incepand de la 38 de lei, in functie de dimensiuni. De asemenea, sunt tiparite si diplome color pe carton, care sa fie oferite participantilor la competitii, acestea fiind de nelipsit, iar tarifele incep de la doar 2 lei per bucata. In schimb, nicio competitie sportiva oficiala nu are cum sa aiba loc fara ca participantii sa poarte un echipament adecvat prin care sa isi reprezinte echipele sau pe ei insisi, motiv pentru care ArtSportTotal asigura si serviciul de imprimare echipamente de joc, preturile incepand de la 16 lei. Aici pot fi incluse si tricourile ce pot fi imprimate complet, cu numele si numarul jucatorilor, dar si cu diferiti sponsori, iar preturile incep de la 22 de lei.

Se asigura si serviciul de concepere si realizare logo-uri, aspect ideal in diferite conditii, pentru cluburi, asociatii sportive, scoli, organizatii, institutii, gradinite, scoli, companii si nu numai, iar tarifele debuteaza de la 65 de lei. In plus, logo-ul si numele brodat pe un tricou asigura un efect de senzatie, astfel ca si acest serviciu este foarte popular, in special pentru ca preturile sunt accesibile, incepand de la doar 9 lei.

Nu in ultimul rand, ArtSportTotal asigura imprimarea sepcilor, caciulilor, vestelor, maieurilor sau a treningurilor, astfel incat orice client sa fie pe deplin multumit. Preturile sunt intotdeauna foarte atractive, iar calitatea serviciilor nu va lasa niciodata de dorit intrucat ArtSportTotal are o bogata experienta in acest domeniu.

Mai multe

Personalizare - Imprimare - Design Exista 27 produse.

Pe pagina
Sunt afisate 1 - 21 din 27 produse