De ce ai nevoie de o minge de pilates pentru activitatile sportive
Posted by     iun 17, 2021     Home    0 Comments
De ce ai nevoie de o minge de pilates pentru activitatile sportive

Indiferent daca esti la inceput de drum sau ai deja experienta cu privire la realizarea unor exercitii fizice, cu siguranta ai nevoie si de elemente auxiliare pentru a le realiza corect. Noi te putem ajuta cu tot ce ai nevoie. Pentru femeile care vor sa aiba un stil de viata sanatos si vor sa incerce noi exercitii care sa le aplatizeze abdomenul si care sa le ajute sa acumuleze masa musculara dupa ce dau kilogramele in exces jos, este necesara o minge pentru pilates.

 

Atunci cand ai materialele necesare pentru realizarea exercitiilor acasa le realizezi mult mai usor si corect si ai alt avant in a petrece cateva minute pe zi facand sport. Daca nu stii cum te poate ajuta o minge de pilates, afla de la noi ce exercitii poti realiza, chiar daca esti la nivel incepator si cum te ajuta aceste exercitii.

 

3 exercitii pe care le poti realiza cu mingea de pilates

 

1.Sit-up-uri

 

Acest exercitiu presupune statul in sezut pe minge. Picioarele trebuie sa fie in acelasi drept cu soldurile. Este un exercitiu simplu de realizat, chiar daca este primul tau contact cu o astfel de minge. Trebuie doar sa te lasi pe spate si sa revii la pozitia initiala. Este necesar sa ajungi cu spatele drept pe minge si sa te incordezi astfel incat sa iti vezi genunchii. Este un bun exercitiu pentru a lucra abdomenul, dar si picioarele deoarece acestea sustin greutatea.

 

2.Ridicari

 

Acesta este un exercitiu ce iti solicita muschii mai mult, dar acesta este si scopul pana la urma. Trebuie sa stai intinsa la sol si sa prinzi mingea intre picioare. Incearca mai apoi sa o ridici astfel incat sa nu mai atinga solul, in timp ce tu tii mainile sub cap. Repeta aceste ridicari de 10 ori.

 

3.Genoflexiuni

 

Trebuie sa stai cu spatele spre perete si intre tine si acesta sa fie mingea de pilates. La acest exercitiu trebuie sa te de mentii mingea lipita de perete, sa nu cada si tu trebuie sa le lasi incet in jos si sa revii la pozitia initiala. Sunt ca un fel de genoflexiuni dar care solicita mai mult picioarele.

 

Accesează site-ul nostru https://artsporttotal.ro/ si alege mingea de pilates potrivita pentru tine, alaturi de alte elemente care te pot ajuta sa realizezi acasa exercitii fizice. Sportul inseamna sanatate!

Comments

Log in or register to post comments