Inot - Polo

Certificate

Bagheta spuma pentru inot - 160 cm

Nou

25,00 lei

 • Bagheta spuma pentru inot, foarte flexibila, realizata din spuma de polietilena, cu suprafata fina.
  Este folosita pentru initiere in inot, exercitii si jocuri didactice in apa, activitati de gimnastica Aquagym, Aquafitness, Yoga.
  Lungime: 160 cm, diametru: 6.5 cm.
  Culori: albastru, galben, portocaliu, rosu, violet, verde.

  Bagheta de inot este un echipament utilizat de inotatori pentru a imbunatati tehnica si postura in timpul antrenamentelor. Aceasta este, de obicei, realizata dintr-un material usor si durabil, cum ar fi plasticul, si are o lungime intre 30 si 60 de centimetri.

  Bagheta de inot poate avea o varietate de forme si dimensiuni, dar majoritatea modelelor sunt dreptunghiulare si au o latime între 2 si 4 centimetri. Unele modele pot avea aderenta suplimentara, cum ar fi zonele de prindere antiderapante sau benzi de cauciuc, pentru a ajuta inotatorii sa tina bagheta mai bine.

  In timpul antrenamentelor, înotatorii folosesc bagheta de inot pentru a-si imbunatati tehnica si postura in apa. Bagheta este tinuta intre degete, cu mainile intinse si palmele indreptate catre podea. In timpul inotului, inotatorul trebuie sa mentina pozitia corecta a corpului, sa isi controleze respiratia si sa isi îmbunatateasca miscarile bratelor si picioarelor.

  In plus, bagheta de inot poate fi folosita pentru a face exercitii specifice pentru anumite zone ale corpului, cum ar fi muschii bratelor sau ai spatelui.

  In concluzie, bagheta de inot este un instrument util pentru inotatorii de toate nivelele si este folosita pentru a imbunatati tehnica si postura în timpul antrenamentelor, precum si pentru a face exercitii specifice pentru diferite zone ale corpului.

  Produsele sunt disponibile in limita stocului!
  Pentru verificare stoc va rugam contactati-ne!

  ID SEAP/SICAP: ART SPORT TOTAL SRL

23 other products in the same category: