Sporturile de iarna pentru copii - ce echipamente sunt necesare?
Posted by     dec 3, 2019     Home    0 Comments
Sporturile de iarna pentru copii - ce echipamente sunt necesare?

Cand vine iarna un lucru este cert. Copiii adora zapada si jocurile de iarna. Fiecare vacanta de Craciun are farmecul ei si o bulgareala sau o iesire cu saniuta reprezinta o doza de distractie si sanatate. Iesirile prin aerul curat si rece de iarna este o forma ideala de a creste imunitatea copiilor si in cele ce urmeaza vor fi prezentate cateva idei de sporturi de iarna si o lista cu echipamentele necesare.

Pentru a va bucura de iarna impreuna cu cei mici este ideal sa investiti in echipamente si articole vestimentare special concepute sa ofere confort termic. In magazinul nostru, ArtSportTotal.ro gasiti o varietate de modele dedicate sporturilor de iarna si activitatilor fizice indiferent ca sunt indoor sau outdoor.

Ce echipamente sunt sunt necesare iarna?

In primul rand este nevoie de trei randuri de haine. Unul ce vine in contact cu pielea si care trebuie sa fie dintr-un material ce elimina transpiratia, un strat intermediar de preferat un fleece si o geaca, palton sau haina care sa fie impermeabila.

Pentru practicarea in siguranta a sporturilor de iarna va recomandam sa purtati casti de protectie, manusi rezistente la umezeala si la frig, iar cizmele sa fie speciale pentru zapada. De asemenea, sosetele trebuie sa fie groase, dar dintr-un material ce nu retine transpiratia. Acestea se regasesc in catalogul magazinului nostru, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Sporturi de iarna preferate de copii - echipamente potrivite, distractie in siguranta

Dupa ce v-ati asigurat ca purtati o tinuta speciala pentru iarna, atunci este timpul sa treceti si la alte articole in functie de sporturile preferate de cei mici.

                *La sanius

Nimic nu se compara cu o iesire in familie la sanius. Este un sport usor de practicat, care nu necesita supravegherea unui antrenor si, mai mult decat atat, se poate practica oriunde. Pentru copiii mici este indicat sa achizitionati saniute speciale cu spatar si sa alegeti dealuri domoale.

Pentru copiii mai mari orice saniuta va asigura distractie garantata. In functie de experienta este recomandat sa alegeti si terenul sau dealurile. Pe partiile special amenajate sunt delimitate zonele pentru copii si incepatori intocmai pentru a nu se intampla accidente grave.

Va recomandam saniile din plastic twister, deoarece sunt colorate si atractive pentru cei mici. In plus, acestea sunt dotate cu manere, snur si frana.  

                *Snowboarding-ul - sportul preferat de adolescenti

Pentru practicarea acestui sport atat de popular printre adolescenti este nevoie de o placa de snowboarding si ghete speciale.

In catalogul nostru gasiti mai multe modele concepute special pentru copii. O recomandare este placa de snowboard de 95 cm. Sistemul de prindere este de tip micro-lock cu clema rezistenta si marginile curbate garanteaza siguranta. 

                *Patinaj

In ultima perioada s-au deschis destul de multe zone dedicate patinajului. Este recomandat sa ii invatati pe copii sa patineze de la varste mici, deoarece frica de cazaturi nu este atat de accentuata. Chiar daca echipamentele se pot inchiria este recomandat ca cel putin pentru copii sa le cumparati noi. Copiii sunt destul de sensibili si in plus dupa o prima iesire la patinoar, cu siguranta toata iarna veti fi pe patine alaturi de cei mici. Gasiti mai multe modele de patine pentru copii si nu numai pe pagina principala a magazinului nostru, ArtSportTotal.ro.

Orice sport de iarna va fi o modalitate de distractie pentru cei mici, asadar va invitam sa profitati de iarna si de zapada cu echipamentele special concepute pentru lumea sportului de la ArtSportTotal.

Comments

Log in or register to post comments