Vine iarna bine-mi pare - sporturi de iarna pentru copii si echipamentele in care sa investiti
Posted by     nov 9, 2020     Home    0 Comments
Vine iarna bine-mi pare - sporturi de iarna pentru copii si echipamentele in care sa investiti

Desi exista o tendinta acuta in randul populatiei de a minimaliza miscarea si de a practica mai putin sau deloc sport in sezonul rece, trebuie spus ca nu este sanatos sa va conditionati de sezon. Ba mai mult decat atat, vine iarna si exista sporturi de iarna ce merita practicate.

Copiii adora zapada, iarna asadar va fi mai usor sa fie ghidati spre practicarea vreunui sport.

Sania

Poate printre cele mai adorate activitati de iarna. Insa nu vorbim acum doar despre placerea de a fi tras pe sanie. Riscurile sunt destul de mari ca la viteza mare sa existe si accidente. Va recomandam in mod special o casca.

O sanie buna poate costa ceva mai mult, insa vine cu avantajul de a putea fi folosita nu doar o data, ci ani buni de acum inainte. Daca decideti sa nu investiti neaparat in aceasta, atunci puteti incerca distractia pe partie cu un colac.

Schi

Un sport ce a luat amploare in ultimii ani este schiul. Se spune ca este un sport scump, asta pentru ca investitia in echipamentul specific poate ajunge sa fie mare. Insa parintii practicanti de schi vor insufla cu siguranta si copiilor sa incerce, la nivel de amator, acest tip de sport.

Pentru asta trebuie sa investiti in echipament de iarna mai intai de toate si apoi in bete, casca si schiuri. Costurile se vor amortiza, daca cel mic continua sa practice – ca idee, inchirierea echipamentului nu este chiar rentabila pe termen lung.

Patinaj

Nu putem trece de acest tip de sport. Patinajul este, sa spunem asa, pentru toata lumea. Primele lectii pot incepe undeva la 4-5 ani. Daca va decideti sa incercati acest sport, investitia majora va fi in patine. Costurile nu sunt foarte mari. De asemenea, ar fi bine sa completati echipamentul cu o casca, mai ales pentru primele tentative de a sta pe gheata.

Acestea nu sunt singurele sporturi de iarna, dar sunt sa spunem mai populare. Iarna aceasta pare ca va fi atipica, insa nimic nu va ingradeste placerea de a practica un sport. Preferati pe cat posibil pe cele outdoor, intrucat sunt sanse ca reglementarile actuale sa nu includa sporturile in aer liber si cele individuale.

Comments

Log in or register to post comments