Siguranta in primul rand si distractia pe urma - ce nu trebuie sa va lipseasca iarna aceasta
Posted by     dec 17, 2020     Home    0 Comments
Siguranta in primul rand si distractia pe urma - ce nu trebuie sa va lipseasca iarna aceasta

Sportul trebuie sa il practicati in siguranta mai intai de toate. Fie ca vorbim de ski, de sanie sau de patinaj, orice tip de echipament, pentru a fi complet, trebuie sa aiba si accesorii pentru siguranta si confort termic, dupa caz.

Atunci cand practicati sporturi de iarna

Trebuie sa va ganditi la haine potrivite, impermeabile, rezistente la vant. Recomandarea general valabile este de a va imbraca in straturi, incepand cu cel de baza ce retine umiditatea, cum sunt articolele din polipropilena.

In functie de tipul de sport preferat, veti avea nevoie de echipamente cu rol de protectie, precum:

Casca - fie ca vorbim de ski sau snowboard, casca este importanta. Viteza pe care o puteti avea in timp ce va bucurati de aceste sporturi pot fi destul de mari incat sa va puneti viata in pericol. In variante pentru copii gasiti casca potrivita aici.

Ochelari - pentru ca razele soarelui pot fi suparatoare cand sunteti inconjurati de zapada, ochelarii ar putea fi de mare ajutor. Plus, in cazul practicantilor de ski ochelarii sunt absoluti necesari si speciali pentru acest sport. Ii gasiti si in oferta noastra, aici.

Genunchiere - stiti cum se spune, la primele tentative ale copiilor, cand sunt initiati intr-un sport, parintii sunt atat de tematori, incat ar putea sa isi ambaleze copilul in folie cu bule. Nu este cazul daca vor alege tot echipamentul corespunzator de protectie. Acesta ar putea include si genunchierele, pe care le gasesc aici.

Toate gama de produse pentru sporturi de iarna o gasiti aici.

Alte accesorii perfecte pentru sezonul rece

Toata lumea stie, iarna impune prin temperaturile foarte scazute protectie completa. Asta inseamna ca veti avea nevoie de manusi potrivite, iar noi va recomandam pe cele pentru antrenament, pentru portar, caci au aderenta excelenta, cu dots. Iata aici.

Daca va desfasurati activitatea la exterior, preferati oricand un costum de ski, cu suprafata impermeabila din fas si captusit. Pantalonii si jacheta de acest gen sunt solutii ideale pentru a metine temperatura corpului optima. Caciuli, sosete potrivite si alte accesorii trebuie sa va completeze tinuta.

Regula de baza ramane adaptarea articolelor in functie de tipul de sport practicat. Va asteptam in cadrul paginii noastre ® artsporttotal.ro pentru a descoperi toate produsele necesare pentru a practica sporturile dorite in siguranta.

Comments

Log in or register to post comments