Recuperarea formelor dupa sarcina si tonifierea abdomenului
Posted by     ian 19, 2021     Home    0 Comments
Recuperarea formelor dupa sarcina si tonifierea abdomenului

Una dintre preocuparile proaspetelor mamici, desigur dupa grija pentru noul nascut, este de a reveni la formele de dinainte de sarcina, de a se simti din nou stapane pe propriul corp, de a-si redobandi increderea in ele. Este cu siguranta o provocare peste asteptari, mai ales in cazul celor care trebuie sa tina anumite restrictii alimentare daca alapteaza, dar nu numai in aceasta situatie.

Recuperarea formelor dupa sarcina presupune de cele mai multe ori un proces migalos, de durata, insa nu unul imposibil de realizat. Cu acest gand trebuie sa plece orice femeie, pentru ca motivatia este cel mai important punct de plecare. Factorii care contribuie apoi la atingerea obiectivului de redobandire a formelor si de tonifiere a abdomenului trebuie armonizati in asa fel incat sa se contureze in rezultatele ravnite.

Silueta visata dupa sarcina - de avut in vedere

Inainte de a pune in practica orice plan de antrenament, recomandam sa consultati mediul specialist pentru a va asigura ca este sigur si ca organismul suporta deja efortul pe care acesta il presupune.

Ulterior, asigurarea unei diete echilibrate, bogate in nutrienti este necesara si indispensabila, atat pentru mama, cat si pentru copil. Desigur, o hidratare corespunzatoare si o odihna adecvata nu ies din discutie.

La capitolul antrenament, acesta trebuie sa inceapa sa creasca progresiv in intensitate. Pentru cele care au trecut printr-o nastere naturala, exercitiile pentru abdomen pot fi permise mai curand decat in cazul celor care au nascut prin cezariana, a caror refacere este de mai lunga durata.

Atunci cand este sigur, recomandam pentru antrenarea abdomenului un aparat de tonifiere Ab Generator. Este ideal atat pentru zona abdomenului, cat si pentru modelarea feselor, a bicepsilor. Constituie totodata o metoda la indemana de a elimina din aspectul nedorit al celulitei, afectiune cu care se confrunta numeroase mamici dupa nastere.

Desigur, cele care doresc sa obtina rezultatele spre care tintesc, insa pornesc de la un numar mai mare de kilograme nu trebuie sa se descurajeze. Antrenamentele pot fi mai light la inceput, efectuate fie cu greutatea propriului corp, fie cu ajutorul benzilor elastrice, a unei mingi medicinale, printre altele. Regasiti in e-shop-ul nostru o varietate de accesorii si articole sportive care va pot ajuta - alaturi de o motivatie pe masura - sa obtineti o formele de dinainte de sarcina si un abdomen tonifiat.

Comments

Log in or register to post comments