Patinele cu rotile – distractie si sanatate pentru intreaga familie
Posted by     ian 22, 2018     Home    0 Comments

Cauti o activitate placuta si distractiva pentru toate varstele, dar care sa te ajute, in acelasi timp, sa-ti mentii sanatatea? Ce zici, atunci, de o tura in parc cu patinele cu rotile? Considerat, in general, doar un mod de a petrece timpul liber, mersul cu rolele are, de fapt, foarte multe beneficii pentru organismul fiecaruia dintre noi: de la imbunatatirea starii de spirit, la faptul ca iti antreneaza toti muschii importanti si ajuta la sanatatea inimii sau slabit.

Un mod placut de a te relaxa si petrece timpul cu cei dragi

Patile cu rotile

Tocmai pentru ca este un sport atat pentru adulti, cat si pentru copii, mersul cu rolele este cu adevarat placut daca il practici impreuna cu familia sau prietenii. Mai ales daca vremea de afara iti permite, o plimbare cu patinele cu rotile reprezinta un mod ideal de a te relaxa, de a face putina miscare si de a socializa.

Mai mult, aerul proaspat si timpul petrecut alaturi de cei dragi te vor ajuta sa reduci stresul. Vei descoperi, de asemenea, ca te poti concentra mai bine si vei avea o atitudine pozitiva.

Nu doar distractie, ci si un mod de avea un stil de viata sanatos

La fel ca orice activitate care presupune miscare, o plimbare cu patinele cu rotile ajuta la arderea caloriilor si contribuie la imbunatatirea conditiei fizice. Mai mult decat atat:

  • Ti se va fortifia musculatura picioarelor. In plus, spre deosebire de alergat, mersul cu patinele are un impact redus asupra articulatiilor.
  • Contribuie la corectarea posturii si la dezvoltarea unui simt mai mare de echilibru.
  • Iti imbunatateste considerabil coordonarea si flexibilitatea.
  • Creste aduranta la efort sustinut.
  • Are beneficii cardiovascular, influentand pozitiv circulatia sangelui si reglarea ritmul cardiac.

Nu uita de siguranta

Indiferent ca mergi cu patinele cu rotile de placere sau ca sa-ti imbunatatesti conditia fizica, nu uita si de siguranta! Este important ca tu, familia sau prietenii tai sa purtati intotdeauna echipamentul de protectie potrivit. Aceasta inseamna sa nu uiti sa iesi la o tura de role fara casca, protectii pentru maini, genunchiere si cotiere.

Art Sport Total iti ofera atat o gama variata de role liner reglabile si patinele cu rotile disco pentru copii sau adulti, cat si o serie de accesorii utile si echipamente pentru a practica acest sport in siguranta. 

Comments

Log in or register to post comments