Fotoliile puf – un strop de culoare sau o oaza de relaxare, pentru casa ta
Posted by     feb 20, 2018     Home    0 Comments

Cauti o idee simpatica pentru a da mai multa culoare casei tale sau ai nevoie de propriul tau colt de relaxare? Chiar daca esti la birou sau acasa, ce zici de unul sau mai multe fotolii puf haioase, in culori vii, practice si usor de mutat sau depozitat?

Fotoliile puf sau beanbag au devenite populare in foarte multe case din nevoia noastra pentru mai mult confort, dar si pentru a iesi putin din tiparul camerelor in tonuri neutre, lipsite de culori. Daca, la inceput, isi gaseau locul in camerele copiilor, gradinite sau spatii de joaca, incet-incet au devenit nelipsiteCamera de zi din camerele de zi. Sunt foarte utile cand avem prieteni in vizita si vrem sa le oferim un spatiu primitor, in care putem socializa usor. In plus, sunt ideale daca vrei sa-ti creezi o zona de relaxare, doar a ta, unde poti citi sau asculta muzica in liniste.

Fotoliile puf sunt o solutie practica si colorata si pentru spatiile exterioare. Majoritatea sunt din piele ecologica, fiind usor de intretinut si se preteaza atat pentru a fi tinute in casa, cat si in aer liber. Cu toate acestea, daca nu doresti sa-l cureti de fiecare data cand il aduci de afara in casa, poti sa optezi pentru un fotoliu puf special pentru exterior. Iar daca ai o casa, o cafenea, o pensiune sau o piscina cu terasa, fotoliile puf sunt o solutie haioasa pentru a crea un spatiu de relaxare si socializare. Mai mult, cativa pufi plasati strategic la umbra, pe parcursul unui eveniment sau un festival muzical in aer liber organizat pe timpul verii, sunt mai mult decat bine-veniti pentru participanti.

Exterior

Cum intretinem fotoliile puf

Te-ai hotarat la un model de fotoliu puf, i-ai gasit locul ideal acasa, la birou sau pe o terasa si cu siguranta te intrebi cum trebuie intretinut. Vestea buna e: destul de simplu! Tot ce ai nevoie e o laveta, apa calduta si putin sapun lichid. Se pot sterge si cu servetelele umede pentru toate suprafetele. De asemenea, daca ti se pare ca, dupa o perioada, si-au mai pierdut din forma, poti oricand sa achizitionezi o rezerva de granule de polistiren pentru a completa umplutura. Fiecare model are un fermoar pentru a fi reumplut cu usurinta.

La Art Sport Total gasesti fotolii puf de calitate intr-o gama larga de modele si culori, din materiale rezistente atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Sursa foto: pinterest.com

Comments

Log in or register to post comments