Idei si cadouri de Valentine’s Day si Dragobete pentru pasionatii de sport
Posted by     feb 12, 2018     Home    0 Comments

Februarie este luna iubirii si ocazia perfecta sa facem ceva deosebit pentru persoana draga din viata noastra. Cum Valentine’s Day si Dragobete se apropie cu pasi repezi, a inceput si goana pentru cadoul ideal. Daca sunteti in pana de idei, ne-am gandit noi si la cateva experiente de neuitat si cadouri practice care vor fi, cu siguranta, apreciate de partenerii indragostiti de sport si miscare.

In primul rand, ganditi-va ce activitati sportive prefera si cautati sa le oferiti partenerilor experiente care sa-i aduca mai aproape de acestea. Un mare plus: daca le puteti practica impreuna, partenerii vor fi cu atat mai incantati!

Pentru cei care apreciaza sporturile de echipa

Fie ca vorbim de sporturi in doi (ca tenis sau badminton) sau sporturi de echipa (fotbal, baschet, volei, rugby), mai mult ca sigur, pasionatii vor aprecia sa primeasca cadou de Valentine’s Day si Dragobete bilete la meciul jucatorului sau echipei preferate.

”Cadouri"

Daca si practica sportul respectiv, vor fi cu atat mai incantati sa inchiriati impreuna sau cu mai multi prieteni un teren pentru o sesiune de tenis, fotbal sau baschet. De asemenea, nu uitati ca puteti oricand sa le oferiti o minge de fotbal de calitate, o racheta de tenis de camp noua, o geanta incapatoare pentru echipamentul sportiv sau chiar un trofeu personalizat.

Pentru iubitorii de sala

Partenerilor le place sa se destinda practicand fitness sau o sesiune de aerobic? Ce ziceti sa le oferiti un abonament la o sala de sport aproape de munca sau de casa. Sunt deja abonati? Atunci, cu siguranta le-ar putea fi folositoare o pereche de manusi de fitness sau o saltea de aerobic.

Iar daca sunt mult prea ocupati sa reuseasca sa ajunga la sala, puteti sa le oferiti echipamente sportive pe care le pot folosi cu usurinta acasa. De la biciclete de fitness, aparate de abdomene la extensoare, seturi de gantere sau mingi de fitness, aveti o multime de optiuni pentru un cadou practic si reusit.

Pentru pasionatii de alergare si activitati in aer liber

Aveti un partener sau partenera care nu rateaza nicio ocazie sa alerge? Se organizeaza o multime de curse de alergat, semi maratoane sau maratoane, care se desfasoara in toata tara. Asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa le oferiti accesul la o cursa de alergat care li s-ar potrivi cel mai bine pentru nivelul de pregatire fizica. In plus, puteti sa le faceti cadou si un tricou de alegat personalizat cu numele lor sau un citat motivational.

Daca partenerii sunt pasionati de activitati in aer liber, puteti sa organizati o drumetie pe munte pe un traseu inca neexplorat, iar partenerii vor aprecia daca vor primi cadou un cort de camping de incredere, bete de trekking sau un sac de dormit de calitate.

La Art Sport Total gasiti o gama larga de articole sportive diverse, cadouri ideale pentru cei care practica sau doresc sa practice un sport, atat individual, cat si pe echipe.

Comments

Log in or register to post comments