Care sunt printre cele mai populare sporturi de echipa
Posted by     aug 4, 2020     Home    0 Comments
Care sunt printre cele mai populare sporturi de echipa

„Sportul este pentru toti, dar nu toti sunt pentru sport”. - Ovidiu Kerekes

 

Pentru bucuria de a practica un sport si pentru toate beneficiile ce rezulta din asta, trebuie sa va alegeti corespunzator si tipul de efort. In mod special sporturile de echipa impun o provocare pentru ca toti coechipierii trebuie sa lucreze impreuna, avand un scop comun.

Sporturi de echipa populare in lume

Fotbalul

Trecut primul pe lista, pe intreg mapamondul fotbalul este cunoscut. Fotbalul este sport national in peste 93 de tari din lume. FIFA spre exemplu are 208 tari membre. Acest tip de sport inseamna miliarde de euro anual si jucatori foarte buni idolatrizati, pariuri sportive, milioane de telespectatori si o pasiune pentru o mare parte din baieti, inca de la varsta frageda.

Este de asemenea acel tip de sport pentru care unii nici nu au nevoie de prea multa pregatire si il pot practica in aer liber sau indoor. Echipament pentru fotbal si alte accesorii regasiti aici.

Baschet

Probabil unul din cele mai populare tipuri de sport din America mai ales, baschetul este cunoscut in lumea larga. Evenimentele importante precum NBA, promovarea acestui sport si prin campionatele mondiale i-au sporit popularitatea.

Permite de asemenea practicarea in interior sau exterior, impune numaidecat minge speciala si cos si este una din alegerile favorite pentru ca se spune ca ajuta la dezvoltarea fizica a copiilor - practicantii acestui sport sunt persoane foarte inalte.

Pentru cei interesati de echipament sportiv si alte accesorii pentru baschet, regasesc oferta aici.

Volei

Putini stiu ca voleiul este sport national in Sri Lanka. Poate ceva mai popular de atat este voleiul de plaja. Cert este ca acest sport poate fi practicat si la nivel de amator, pe plaja, in grup de prieteni si nu necesita neaparat un numar mare de persoane.

Fata de alte tipuri de sport, permite echipament mai lejer, mai ales cand este practicat pe plaja.

Cricket

Este cunoscut drept al doilea cel mai popular sport din lume. Supranumit sportul aristrocratilor, exista si o zi speciala destinata acestui sport. Este pe primul loc in topul popularitatii in tari precum Sri Lanka sau Nepal. Cupa Mondiala la cricket este eveniment sportiv cu audiente incredibil de mari.

 

Va asteptam in cadrul paginii noastre ! https://artsporttotal.ro/ ! pentru a va achizitiona echipamentele sportive dorite.

Comments

Log in or register to post comments