De la mic, la mare – la plimbare pe role
Posted by     sep 20, 2016     Home    0 Comments

Mersul pe role face parte din categoria exercitiilor fizice relaxante, distractive, dar si foarte eficiente. Iti ofera o stare psihica extraordinara, iar, daca-l practici regulat, contribuie intr-o mare masura la dezvoltarea musculaturii, dar si la scaderea in greutate. Avantajele rolelor asupra sanatatii sunt nenumarate, asa ca nu ar trebui sa le ocolesti.

Profita de vremea inca placuta de afara si lasa-te cuprins de placerea mersului cu role, cu intreaga familie sau cu prietenii!

Daca nu ai mai mers pe role de ceva vreme, vei redescoperi bucuria si libertatea pe care ti-o ofera. Daca esti experimentat, atunci stii exact despre ce vorbesc... Dar, garantat!, cel mai placut va fi sa te plimbi impreuna cu copilul tau, sa-l inveti, iar apoi sa-l vezi cum te depaseste, cu curaj si placere. Nu uita de protectie, in special pentru copii: casca, genunchiere si cotiere. De la mic, la mare – la plimbare pe role

Ideale pentru toate varstele

Mersul pe role implica miscari simple, placute si usor de facut. De la micuti, pana la cei mai varstnici, rolele au acelasi efect extraordinar pentru sanatatea fizica si psihica.

Stiai ca sunt mai benefice pentru sanatate decat jogging-ul, deoarece protejeaza mai bine articulatiile? Sistemul respirator si cardiovascular au numai de castigat de pe urma folosirii acestora cu regularitate, rolele fiind considerate “aliatii sanatatii”.

In afara de cresterea rezistentei fizice, mersul pe role lucreaza asupra echilibrului si al centrului de greutate, iti imbunatateste reflexele si, nu in ultimul rand, iti regleaza ritmul cardiac, iar circulatia sanguina este ameliorata.

Slabesti, iti dezvolti musculatura si iti redobandesti starea de bine, totul prin distractie!

Pe langa partea cardio a mersului pe role, vei sta foarte bine si la capitolul musculatura. Mersul pe role dezvolta muschii picioarelor, coapselor si ai zonei lombare, dar si a fesierilor. Daca iti misti si bratele, in acelasi timp, iti vei lucra, practic, tot corpul, inclusiv abdomenul. Tonifiere la maxim, antrenament cardio si de intretinere, dar si mijloc eficient de a da jos cateva kilograme.

Cu cat "te dai" mai mult pe role, pe distante mai mari si un timp mai indelungat, cu atat vei reusi sa slabesti mai mult. Nu trebuie sa atingi viteze mari, pentru ca nu este relevanta. Dimpotriva, adopta o viteza mai mica si plimba-te, relaxat, distante tot mai lungi, pentru ca rolele sa isi dovedeasca efectele benefice.

O pereche de role te vor scoate oricand din casa, iar plimbarile vor fi mult mai placute. Starea de bine si distractia vor fi pe masura. Incredibil, nu? Pentru asta exista rolele!

La Art Sport Total gasesti tot ce ai nevoie: de la role reglabile pentru copii, pentru incepatori, pana la cele pentru experimentati si, bineinteles, vei fi informat despre cea mai potrivita alegere.

Comments

Log in or register to post comments