Continua antrenamentele zilnice si pe timp de iarna, in confortul locuintei tale. Descopera beneficiile gimnasticii ritmice!
Posted by     sep 24, 2019     Home    0 Comments
Continua antrenamentele zilnice si pe timp de iarna, in confortul locuintei tale. Descopera beneficiile gimnasticii ritmice!

Ideea de a practica miscare si pe timp de iarna, cand frigul de afara nu mai permite alergatul in aer liber si parca si mai greu ne vine sa mergem la sala, surade oricui. Pentru cei a caror atentie se indreapta catre partea de cardio, din dorinta de sporire a rezistentei fizice - printre altele, propunerea noastra este gimnastica ritmica. Ce este aceasta? Putem spune ca o combinatie interesanta intre sport, arta si dans. Este mai degraba o alegere potrivita pentru publicul feminin intrucat este un amestec de acrobatica, de balet totodata si implica si dans in timp ce sunt manuite cu iscusinta obiecte diverse.

Din randul obiectelor, a accesoriilor sportive de care veti avea nevoie pentru a practica gimnastica ritmica amintim: panglica, mingile, cercurile si coarda. Totul este mult mai interesant decat suna atunci cand este pus in practica. Cat despre astfel de accesorii, gasesti si in portofoliul nostru produse profesinale.

De ce gimnastica ritmica?

Poti privi aceasta sugestie ca o modalitate optima de a te exprima, de a-ti sublinia senzualitatea prin intermediul miscarilor gratioase, elegante pe care le presupune. Mai departe iti oferim cateva detalii cu privire la cum trebuie sa fie accesoriile pe care le vei putea folosi in practicarea gimnasticii ritmice.

Mingea - o gasesti in magazinele de profil din diverse materiale, insa noi o recomandam pe cea confectionata din PVC, prezentand o calitate inalta. Este ideala atat pentru competitii, cat si pentru antrenamentele pe care le vei realiza in acest sezon rece, acasa. Poti alege pentru aceasta o culoare care sa se potriveasca tie, preferintelor tale.

Panglica - de asemenea disponibila in portofoliul nostru, aprobata de FIG, aceasta vine in completare cu baston. Asa cum este necesar are in dotare si materialul textil, din nylon satinat.

Coarda - ai nevoie de un model realizat care sa prezinte o dimensiune pliata pe inaltimea ta.

Maciuca - de asemenea trebuie sa prezinte anumite caracteristici. Gasesti la noi si modele pentru copii. Cea pe care ti-o propunem este realizata din polipropilena.

Beneficiile gimnasticii ritmice

Daca inca nu stii cat este de potrivit acest tip de antrenament pentru tine, te invit sa descoperi cateva dintre beneficiile de care te vei bucura practicandu-l. Bineinteles, sunt mai multe decat putem cuprinde aici, insa ramane sa le descoperi personal pe celelalte.

-          Este o recomandare in ceea ce priveste imbunatatirea flexibilitatii, cu atat mai de dorit deci daca ai un stil de viata sedentar, iar miscarea lipseste cu desavarsire din programul tau zilnic.

-          Te ajuta sa fii gratioasa in miscari, involuntar, deci senzuala si feminina.

-          Te ajuta sa dobandesti forta in muschi, ajutandu-te totodata sa ii tonifiezi.

-          Un alt progres pe care il vei resimti este echilibrul fizic.

Coordonarea si agilitatea sunt alte avantaje care vin la pachet odata cu practicarea propriu zisa a gimnasticii ritmice. Desigur, cand este vorba despre o pura placere, despre dorinta de a realiza un antrenament altfel, aceasta varianta este una de imbratisat. Sunt si persoane care fac mai mult decat un mijloc de a se mentine in forma din asta, fac performanta.

Indiferent de ce va reprezenta pentru fiecare, stam la dispozitie cu accesoriile necesare pentru ca totul sa se desfasoare optim. Te asteptam in magazinul nostru!

Comments

Log in or register to post comments