Ministepper la tine acasa. Te-ai gandit la asta?
Posted by     aug 11, 2016     Home    0 Comments

Poate ca exercitiile pe ministepper nu sunt atat de eficiente ca cele pe banda de alergare pe care ti-ai dori-o, daca ai avea destul spatiu in casa, dar sunt de mare folos pentru cei care le practica. Ministepper-ul cardio le are pe toate!

Ai la indemana un aparat cardio de dimensiuni reduse, compact, portabil, care nu necesita spatiu mare de depozitare, dar are si un pret mai accesibil, fata de alte aparate cardio mai sofisticate. Nu au ghidon, dar sunt extrem de stabile.

Ministepper la tine acasa. Te-ai gandit la asta?

Ministepper-ul are doua pedale hidraulice, antiderapante, care se misca in sus si jos, simuland urcarea scarilor. Exista modele care iti permit reglarea tensiunii, pentru intensitatea exercitiilor, iar majoritatea modelelor includ un mic monitor ce-ti da informatii despre timpul total al antrenamentului, numarul pe minut sau total al repetarilor, caloriile arse etc.

Ideal pentru incepatori, proaspete mamici, varstnici, intretinere si modelare musculara, slabire sau reabilitare, chiar si pentru cei care nu agreeaza activitatea sportiva

Incepatorii pot face exercitii simple, dar foarte eficiente pentru arderea grasimilor si imbunatatirea conditiei fizice. Persoanele in varsta, care vor sa se mentina in forma, pot preveni declinul masei musculare, sa-si imbunatateasca sanatatea cardiovasculara si oxigenarea creierului. Mamicile isi pot remodela silueta dupa nastere. Daca nu esti fan al sportului, stepper-ul iti este la indemana, fiind usor de folosit si nu foarte solicitant, asa ca-ti poti lucra putin corpul.

Daca iti propui mentinerea conditiei fizice si reducerea riscului anumitor afectiuni medicale, iti recomandam 30 de minute antrenament moderat, 5 zile pe saptamana, sau 20 de minute antrenament intens, in fiecare zi. Daca vrei sa slabesti sau sa cresti rezistenta musculara, trebuie sa lucrezi mai intens si un timp mai indelungat. Pentru slabire, stepper-ul se va regla la rezistenta minima si amplitudine mare, scopul fiind sa antrenezi sistemul cardiovascular, si nu puterea musculara.

Cand ai chef si dispozitie pentru exercitii cardio, ministepper-ul este extraordinar pentru antrenarea partii de jos a corpului, ajutand la tonifierea picioarelor, coapselor, fesierilor si arderea caloriilor.

Art Sport Total iti pune la dispozitie diferite modele de ministeppere cu pedale, dar si steppere pentru aerobic, in functie de ce iti doresti si de bugetul alocat pentru aceste aparate cardio-fitness.

Stepper-ul pentru aerobic este ideal pentru exercitiile la sala, dar si pentru acasa. Trebuie sa stii, insa, ca exercitiile pot fi solicitante, in functie de ce iti propui sa obtii. Daca nu vrei sau nu ai timp sa mergi la sala, gasesti pe internet o mare varietate de filmulete cu exercitii diverse, de la incepator, la experimentat.

Comments

Log in or register to post comments