Gazonul sintetic castiga teren in fata gazonului natural
Posted by     iun 7, 2016     Home    0 Comments

Tehnologia producerii gazonului sintetic a evoluat foarte mult, fata de anii trecuti, astfel ca, in ziua de azi, producatorii de gazon artificial pot reda in mare masura aspectul gazonului natural, informatie de luat in considerare daca va ganditi sa inlocuiti gazonul natural cu cel sintetic. Noua generatie de gazon artificial/sintetic este considerata ca fiind mult mai sigura si net superioara calitativ.

Ce este gazonul sintetic si la ce este utilizat?

Este o suprafata fabricata din fibre sintetice de polietilena, care imita iarba (gazonul natural), cu filtru UV, umpluta cu nisip cuartos sau granule de cauciuc. Este tot mai des utilizat la amenajarea cu gazon sintetic a terenurilor de fotbal, minifotbal, tenis, handbal, volei, multisport, peluze cu gazon artificial, din zone rezidentiale si comerciale, spatii de agrement si de joaca, gradini ornamentale publice sau private etc.

Gazonul sintetic castiga teren in fata gazonului naturalAvantajele gazonului sintetic

Gazonul sintetic/artificial nu este influentat de trafic, de conditiile meteo si de anotimpuri, pastrandu-si calitatile si apectul pe toata perioada anului. Costul de intretinere si mentenanta este redus, durata de folosire a unui gazon sintetic este aproape nelimitata, pastrand acelasi nivel de performanta pe termen lung. Pista necesita o intretinere limitata, in comparatie cu gazonul natural, singurul lucru care trebuie avut in vedere fiind perierea acestuia si indepartarea deseurilor de pe suprafata, pentru a-i reda aspectul placut si curat.

Gazonul sintetic/artificial nu trebuie udat, tuns, ierbicidat! Nu veti mai avea costuri cu apa, combustibil sau pesticide!

Gazonul ornamental

Pentru decorarea cu gazon a spatiilor verzi, teraselor, spatiilor de agrement si de joaca, a gradinilor etc., solutia cea mai buna este gazonul sintetic, deoarece imita aproape perfect gazonul natural, are aspect placut pe tot parcursul anului, iar costurile de intretinere sunt aproape nule.

Gama de aplicatii a gazonului sintetic/artificial este practic nelimitata, acesta putand fi folosit in toate domeniile, nu doar sportive!

Art Sport Total va ofera consultanta la alegerea produsului cel mai potrivit pentru suprafata pe care doriti s-o acoperiti cu gazon sintetic, fie teren de sport, fie ornamental. Avem produse de calitate si specialisti care va stau la dispozitie cu expertiza lor, pentru a beneficia de solutiile optime pentru realizarea unei suprafete acoperite cu gazon sintetic asa cum va doriti!

Comments

Log in or register to post comments