Bicicleta fara pedale – independenta si bucurie pentru copilul tau
Posted by     aug 21, 2016     Home    0 Comments

Bicicleta fara pedale e la moda acum si fii sigur ca micutul tau o merita pe deplin! Dincolo de echilibru, copiii fac trecerea mult mai rapida la bicicleta cu pedale, fara roti ajutatoare, neavand nevoie nici de tricicleta.

Bicicleta fara pedale (de echilibru) este mai sigura si mai practica decat tricicleta sau bicicleta cu roti ajutatoare. Pe o bicicleta fara pedale, copiii sunt mai concentrati pe echilibru, mai degraba decat pe pedalare. Ca urmare, sunt mai pregatiti pentru pierderea neprevazuta a echilibrului, fiind mult mai putin probabil sa cada. Odata ce sunt maestri in echilibru, copiii pot sari peste etapa cu rotile ajutatoare si trec direct la bicicleta standard.

Bicicleta fara pedale – independenta si bucurie pentru copilul tau

Unii parinti ezita sa cumpere o bicicleta fara pedale, considerand-o o risipa de bani, cand, de fapt, este exact pe dos. Este mai economic sa cumperi o bicicleta fara pedale, aceasta inlocuind practic tricicleta si bicicletele cu roti ajutatoare. Se poate trece de la bicicleta de echilibru de 12” direct la una normala de 16”.

Simpla, fara baterii, fara piese mici, fara instructiuni complicate, doar distractie!

Intr-o lume in care stam mai mult in casa, bicicletele fara pedale dau un nou impuls familiilor de a iesi afara, sa exploreze lumea intr-un mod distractiv. In loc ca parintii sa mearga pe jos, pe langa triciclete sau biciclete cu pedale, bicicletele de echilibru permit copiilor mici sa faca plimbari, la viteze moderate, pe pistele de biciclisti sau trotuare, alaturi de parinti si fratii mai mari. Neavand roti, este si foarte usor de transportat, putand fi pusa in portbagaj.

Copilul care se plimba cu bicicleta fara pedale reuseste sa stapaneasca independent bicicleta normala la o varsta mai mica decat cel care foloseste bicicleta cu roti ajutatoare. Va trece la bicicleta cu pedale fara nici un efort, fara sa alergi alaturi de el, fara sa-i tii scaunul, fara lacrimi, il vei putea privi cu uimire si mandrie cum poate merge singur, fara ajutor.

In loc sa-ti indemni copiii sa mearga afara la joaca, te vor ruga sa-i lasi sa mearga la o tura cu bicicleta fara pedale! Copiii iubesc independenta si sentimentul de implinire pe care il primesc de la bicicleta de echilibru, realizand ce minunat este sa te plimbi cu bicicleta si vor sa ia parte la actiune.

Art Sport Total iti ofera o gama larga de biciclete fara pedale, in diferite culori, pentru fetite si baieti, cadru din otel sau aluminiu, cu sau fara frana, de 10 sau 12”.

Comments

Log in or register to post comments