Timp liber

Certificate

Masa skandenberg

ART24532

Nou

1 639,00 lei

  • Masa skandenberg, comercializata de ART SPORT TOTAL, care poate fi folosita si pentru mana dreapta, si pentru mana stanga.


    Această masa este formata dintr-un cadru metalic. Pe partea superioara a cadrului sunt montate doua bare de ridicare orizontale, care sunt utilizate pentru ridicarea greutatilor. In plus, masa skandenberg are adesea o platforma pentru a permite sportivilor sa execute exercitii de tractiune si de impingere.

    Blatul mesei este realizat din lemn 91.5 cm (lungime) x 66 cm (latime).

    Suportii pentru coate au forma patrata, sunt din burere cu densitate mare, imbracati in PVC, dimensiune: 17.8 cm (lungime) x 17.8 cm (latime) x 5.1 cm (inaltime). Suportii de atingere sunt din spuma poliuretanica cu densitate mare, dimensiune: 35.6 cm (lungime) x 5.1 cm (latime) x 10.2 cm (inaltime).

    Masa skandenberg este o masa de antrenament populara printre sportivii de forta, care este folosita în special pentru exercitii de ridicare a greutatilor si pentru dezvoltarea fortei si a masei musculare.
    Masa skandenberg este numita astfel dupa cunoscutul halterofil rus Leonid Taranenko, care a castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de vara din 1988 la categoria de greutate supergrele si care este considerat unul dintre cei mai buni ridicatori de greutati din toate timpurile. Taranenko a dezvoltat masa skandenberg ca o metoda de antrenament pentru a-si imbunatati performanta la ridicarea greutatilor si a devenit o unealta populara în antrenamentul sportivilor de forta din intreaga lume.

30 other products in the same category: