Timp liber

Certificate

Bicicleta copii fara pedale 10 inch

Nou

186,00 lei

  • Bicicleta pentru copii, fara pedale, cadrul si furca din otel, fara frana.
    Rotile sunt din EVA - cauciuc fara aer, umplute.
    Diametru roti: 10" (25 cm).
    Inaltime ghidon: 55 cm.
    Lungime totala bicicleta: 75 cm.
    Manere cu cauciuc siliconat.
    Inaltime sa reglabila: 34-46 cm.
    Greutate maxima suportata: 25 kg.
    Greutate bicicleta: 3.30 kg
    Dimensiune ambalaj: 53 x 15 x 29 cm.
    Certificat EN 71/14619.
    Varsta recomandata: 2+.
    Culori: rosu, roz

    Bicicleta fara pedale, cunoscuta si sub numele de "bicicleta de echilibru" sau "bicicleta de invatare".
    Aceasta bicicleta este destinata copiilor mici, care sunt in proces de invatare a echilibrului si a mersului cu bicicleta. In locul pedalelor, aceasta bicicleta are doua roti egale si doua manere de ghidare, la fel ca orice alta bicicleta.
    Insa, spre deosebire de o bicicleta obisnuita, bicicleta fara pedale nu are niciun sistem de propulsie, astfel incat copilul poate sa-si concentreze atentia exclusiv pe mentinerea echilibrului.
    Prin folosirea acestei biciclete fara pedale, copilul va invata cum sa-si tina echilibrul si sa-si coordoneze miscarile, inainte de a face tranzitia catre o bicicleta cu pedale. Acest lucru poate reduce frustrarea si stresul copilului, in timpul procesului de invatare a mersului cu bicicleta.
    In plus, bicicleta fara pedale poate fi o alternativa mai sigura si mai convenabila la folosirea rotilor ajutatoare de la bicicletele cu pedale, care pot fi instabile si greu de manevrat.
    In concluzie, bicicleta fara pedale este o optiune excelenta pentru copiii mici care invata sa mearga cu bicicleta, deoarece le ofera o sansa de a-si imbunatati echilibrul si coordonarea, inainte de a face tranzitia catre o bicicleta cu pedale.

30 other products in the same category: