Categorii Produse

Certificate

Discuri tactile set 2, 5 perechi Vezi marit

Discuri tactile set 2, 5 perechi

G2118

Nou

Discuri tactile set 2, 5 perechi

Mai multe detalii

546,00 lei

  • Un set de 5 discuri cu texturi tactile diferite într-o gamă de culori (5 discuri largi și 5 mici), un material pentru a lega ochii și un sac larg de pânză.

    Discurile tactile, făcute din cauciuc sintetic, plăcute la atingere, conțin diferite structuri tactile, fiecare având culoare diferită.

    Fiecare structură tactilă poate fi gasită pe un disc larg care se așează pe podea, dar și pe un disc mai mic, pe care copilul este capabil să-l țină în mână.

    Un material tactil captivant care provoacă simțul tactil al copiilor la măini și tălpi.

    În același timp, dezvoltă abilitatea de a descrie verbal impresiile despre experiențe și simțuri.

    În ceea ce privește jocul, discurile oferă multiple posibilități, începând cu simțul fundamental al structurilor tactice până la jocuri cu ochii legați, bazate pe memorie și recunoaștere. Jocul se poate ajusta, în funcție de vârsta copilului și nivelul de funcționalitate.

    Încărcătura maximă 100 de kg.
    Diametru discuri: 11 cm respectiv 27 cm.

    Aceste discuri tactile pot fi utilizate în diverse moduri, cum ar fi pentru a încuraja copiii să descopere și să exploreze prin atingere texturile diferite sau pentru a-i ajuta să-și dezvolte abilitățile motorii fine și grosiere. De asemenea, acestea pot fi utilizate pentru a reduce anxietatea sau pentru a oferi o modalitate calmantă și relaxantă de a se concentra și de a se relaxa.

    În concluzie, discurile tactile pot fi o alegere excelentă pentru a îmbunătăți dezvoltarea senzorială și motorie a copiilor. Acestea pot fi utilizate în diverse moduri și pot fi adaptate la nevoile și preferințele copiilor, oferindu-le o modalitate distractivă și sigură de a explora și de a învăța.

    Produsele sunt disponibile in limita stocului!
    Pentru verificare stoc va rugam contactati-ne!

    ID SEAP/SICAP: ART SPORT TOTAL SRL

30 other products in the same category: