Atletism

Certificate

Produse noi

Bloc start scolar atletism Vezi marit

Bloc start scolar atletism

TRSTB4

Nou

260,00 lei

 • Bloc start scolar atletism, realizat din otel galvanizat, 64x7 cm.
  Material antiderapant, cu ax central din otel.
  14 gradatii din 3 in 3 cm.
  Contine cuie de fixare.

  Blocul de start scolar este o unealta de antrenament utilizata in atletism pentru a ajuta elevii sa invețe tehnicile de baza ale inceperii unei curse de sprint. Aceasta unealta este proiectata special pentru copiii care se aventureaza pentru prima data în lumea atletismului si care au nevoie de o introducere graduala in tehnicile de baza ale sportului.

  Blocul de start scolar este mai mic si mai usor decat modelele pentru adulti si este realizat din materiale mai putin rigide pentru a se potrivi cu dimensiunile si greutatea copiilor. Acesta este conceput pentru a fi usor de utilizat si ajustat, astfel incat copiii sa se poata concentra asupra invatarii tehnicilor de baza ale inceperii unei curse de sprint.

  Blocul de start scolar este utilizat in cursurile de sprint pentru copii, iar utilizarea acestuia poate imbunatati tehnicile de start ale copiilor si poate ajuta la imbunatatirea performantelor lor in cadrul competitiilor de atletism. Este important ca utilizarea blocului de start sa fie supravegheata de un antrenor sau de un adult responsabil si sa se respecte intotdeauna tehnicile corecte de start pentru a evita accidentarile.30 other products in the same category: