Atletism

Certificate

Sulita antrenament, diferite greutati Vezi marit

Sulita antrenament, diferite greutati

Nou

382,00 lei

  • Sulita de antrenament este un echipament sportiv folosit in atletism pentru a imbunatati tehnica de aruncare a sulitei. Sulita antrenament este realizata din aliaj aluminiu cu varf din otel.

    Sulita de antrenament este proiectata astfel incat sa permita sportivilor sa exerseze aruncari cu o tehnica corecta si sa îsi îmbunatateasca precizia si puterea. Are o greutate mai mica decat o sulita de competitie, ceea ce o face mai usor de manevrat si de aruncat.

    Aceasta este disponibila în diferite dimensiuni si greutati, pentru a se potrivi nevoilor sportivilor de diferite varste si niveluri de pregatire. De asemenea, poate fi utilizata atat de barbati, cat si de femei, deoarece este adaptabila la dimensiunile corpului.

    Sulita de antrenament este utila în antrenamentul pentru aruncarea sulitei, deoarece ajuta sportivul sa îsi îmbunatateasca tehnica si sa îsi dezvolte forta în muschii cheie implicati în aruncarea sulitei, cum ar fi bratele, umerii si spatele.

    În concluzie, sulita de antrenament este un echipament sportiv esential în antrenamentul pentru aruncarea sulitei. Este fabricata din materiale de înalta calitate, este adaptabila la dimensiunile corpului si ajuta sportivii sa îsi îmbunatateasca tehnica si puterea în aruncarea sulitei.

    Cod AT300: 300 g, culoare alb-portocaliu, maner rosu: 382  lei.
    Cod AT400: 400 g, culoare alb-gri, maner negru: 462  lei.
    Cod AT500: 500 g, culoare alb-galben, maner galben: 480 lei.
    Cod AT600: 600 g, culoare alb-rosu, maner rosu: 516 lei.
    Cod AT700: 700 g, culoare alb-verde, maner verde: 565 lei.
    Cod AT800: 800 g, culoare alb-albastru, maner albastru: 613 lei.

    Produsele sunt disponibile in limita stocului!
    Pentru verificare stoc va rugam contactati-ne!

    ID SEAP/SICAP: ART SPORT TOTAL SRL

30 other products in the same category: