Volei - Volei plaja

Certificate

Antene fileu volei Huck, fara teaca, 1.8 m, dintr-o bucata Vezi marit

Antene fileu volei Huck, fara teaca, 1.8 m

HK5026

Nou

196,00 lei

  • Antene fileu volei Huck, fara teaca, lungime 1.8 m, foarte stabile.
    Regulile FIV stabilesc ca, la turneele oficiale, pot fi utilizate doar antene dintr-o singura bucata.
    Conform corpului de testare DVV pentru materiale, antenele din doua piese, cu o imbinare stabila sunt, de asemenea, permise.
    Antenele Huck din doua piese indeplinesc aceste standarde de siguranta.
    Culoare alb-rosu.


    Antenele de volei sunt elemente esentiale ale echipamentului de volei si sunt utilizate pentru a delimita inaltimea retelei de volei si pentru a marca liniile laterale ale terenului. Antenele sunt de obicei construite din fibra de sticla sau metal si sunt fixate pe partea laterala a fileului de volei, folosind un sistem de prindere special.

    Antenele de volei trebuie sa fie usoare si rezistente, astfel incat sa nu afecteze jocul si sa reziste la utilizare repetata. In general, antenele de volei trebuie sa aiba o inaltime de 1,80 metri, aceasta fiind inaltimea standard a retelei de volei pentru jocurile de competitie.

    Antenele de volei sunt importante pentru jocul corect de volei, deoarece acestea ajuta la marcarea liniilor terenului si la determinarea daca mingea a trecut sau nu deasupra retelei. De asemenea, acestea ajuta jucatorii sa isi ajusteze loviturile si sa evite sa loveasca antenele in timpul jocului.

    Produsele sunt disponibile in limita stocului!
    Pentru verificare stoc va rugam contactati-ne!

    ID SEAP/SICAP: ART SPORT TOTAL SRL

30 other products in the same category: