Recuperare - Kinetoterapie - Dezvoltare psihomotrica

Certificate

Pedaliera (minibicicleta) maini si picioare, cu display

SP1330

Nou

209,00 lei

  • Minibicicleta (pedialiera) pentru maini si picioare, cu display, pliabila, ideala pentru persoanele care au nevoie de tratament de reabilitare a membrelor inferioare sau a membrelor superioare.
    Este dotata cu display, care afiseaza: numar rotatii, durata de timp, calorii, rotatii/minut, vizualizarea in secventa a tuturor rezultatelor.
    Pentru pornirea display-ului, care se livreaza cu baterie, trebuie scos display-ul si inlaturata bucata de plastic rosu, care protejeaza bateria, pana la prima folosire.
    Se pliaza foarte usor, apasand pe butonul de pe exteriorul fiecarui picior si impingand inspre interior piciorul.
    La fel se procedeaza, atunci cand se doreste folosirea pedalierei. Se apasa pe buton si se trage piciorul inspre exterior.
    Reglarea intensitatii pedalelor se face invartind butonul cu surub. In sensul acelor de ceasornic - pentru intensitate ridicata; invers - pentru intensitate scazuta.
    Bicicleta medicala poate fi pusa pe podea, atunci cand faceti exercitii pentru picioare, sau poate fi pusa pe o masa, atunci cand faceti exercitii pentru reabilitarea bratelor.
    Programul de exercitii (frecventa, durata si intensitatea exercitiilor) se realizeaza in functie de conditia fizica, mai ales in cazul persoanelor care au afectiuni cardiace, tensiune mare, diabet sau sufera de obezitate.
    Realizata din otel si plastic.
    Greutate: 5 kg.


30 other products in the same category: