Aerobic - Fitness

Certificate

Produse noi

Redus Bara pilates flexibila Vezi marit

Bara pilates flexibila

Disponibil in limita stocului!

SP1090

Nou

48,00 lei

-3,00 lei

51,00 lei

 • Bara flexibila pentru Pilates este un instrument de antrenament folosit in cadrul antrenamentului Pilates pentru a ajuta la imbunatatirea flexibilitatii si mobilitatii musculare, precum si pentru a dezvolta forta si tonusul muscular. Aceasta bara este realizata dintr-un tub flexibil, adesea din fibra de sticla, cu manere moi din spuma pe fiecare capat.

  Bara flexibila poate fi utilizata intr-o varietate de exercitii de Pilates, cum ar fi exercitiile pentru intarirea muschilor trunchiului, exercitiile pentru intarirea muschilor membrelor inferioare si exercitiile pentru imbunatatirea flexibilitatii. In timpul antrenamentului cu bara flexibila, este important sa se concentreze pe controlul miscarii si pe executarea corecta a exercitiilor, pentru a maximiza beneficiile antrenamentului si pentru a evita accidentarile.

  Antrenamentele cu bara flexibila pentru Pilates pot fi realizate atat la sala de sport, cat si acasa, iar aceasta bara poate fi utilizata de o gama larga de persoane, indiferent de nivelul lor de fitness sau de experienta in antrenamentul Pilates.

  Greutate: 400 g.
  Lungime 121 cm.
  Culoare: negru/gri.

  Produsele sunt disponibile in limita stocului!
  Pentru verificare stoc va rugam contactati-ne!

  ID SEAP/SICAP: ART SPORT TOTAL SRL

30 other products in the same category: