Aerobic - Fitness

Certificate

Bara triceps, cu fixare in perete

MS968

Nou

300,00 lei

-21,00 lei

321,00 lei

 • Bara pentru triceps, cu fixare in perete, comercializata de ART SPORT TOTAL, realizata din structura metalica solida, vopsita in camp electrostatic.
  Prevazuta cu suport pentru antebrat (tapiterie din piele sintetica).
  Lungime brat: 60 cm.  Greutate maxima utilizator: 150 kg.
  Include accesoriile pentru montaj.

  Bara pentru triceps, cu fixare in perete, utila pentru dezvoltarea muschilor tricepsi si a altor grupuri musculare din brate.

  Bara triceps pentru perete ofera o gama larga de exercitii care pot fi efectuate cu ajutorul acesteia, inclusiv flotari de triceps, ridicari laterale, impingeri si tractiuni cu prindere ingusta. Aceste exercitii ajuta la dezvoltarea muschilor tricepsi si a altor grupuri musculare din brate, precum si la îmbunatireata puterii si rezistentei generale.

  De asemenea, aceasta bara triceps poate fi utilizata si pentru alte exercitii, cum ar fi antrenarea muschilor spatelui si ai pieptului, precum si pentru exercitii de stretching si yoga.

  Este usor de instalat si poate fi fixata pe peretele din camera, permitand utilizatorilor sa o foloseasca in orice moment al zilei, fara a fi nevoie sa se deplaseze la sala de sport.

  In concluzie, bara triceps pentru perete este un dispozitiv util si eficient pentru dezvoltarea muschilor tricepsi si a altor grupuri musculare din brate, oferind o gama larga de exercitii si beneficii pentru sanatatea generala. Este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa efectueze antrenamente de calitate superioara in confortul casei lor.

  Produsele sunt disponibile in limita stocului!
  Pentru verificare stoc va rugam contactati-ne!

  ID SEAP/SICAP: ART SPORT TOTAL SRL

30 other products in the same category: