Locuri de Joaca - Motricitate

Certificate

Discuri tactile set 1, 5 perechi

G2117

Nou

546,00 lei

 • Un set de 5 discuri cu texturi tactile diferite într-o gama de culori (5 discuri largi si 5 mici), un material pentru a lega ochii si un sac larg de panza. Acestea sunt realizate din materiale sigure si durabile, precum cauciuc sau silicon, care nu sunt toxice și nu provoaca iritatii ale pielii.

  Discurile tactile sunt discuri speciale cu texturi diferite, concepute pentru a stimula simtul tactil si a îmbunatati coordonarea si dezvoltarea motorie a copiilor. Acestea pot fi utilizate in scop terapeutic, in educatie sau in jocuri, pentru a dezvolta abilităti senzoriale si pentru a spori increderea copiilor in propriile lor capacitati.

  Fiecare structura tactila poate fi gasita pe un disc larg care se așeaza pe podea, dar si pe un disc mai mic, pe care copilul este capabil sa-l tina în mana.

  Un material tactil captivant care provoaca simtul tactil al copiilor la maini si talpi.

  In acelasi timp, dezvolta abilitatea de a descrie verbal impresiile despre experiente si simturi.

  In ceea ce priveste jocul, discurile ofera multiple posibilitati, incepand cu simtul fundamental al structurilor tactice pana la jocuri cu ochii legati, bazate pe memorie si recunoastere. Jocul se poate ajusta, in functie de varsta copilului si nivelul de functionalitate.

  Incarcatura maxima 100 de kg.
  Diametru discuri: 11 cm respectiv 27 cm. 

  Aceste discuri tactile pot fi utilizate în diverse moduri, cum ar fi pentru a incuraja copiii sa descopere si sa exploreze prin atingere texturile diferite sau pentru a-i ajuta sa-si dezvolte abilitatile motorii fine si grosiere. De asemenea, acestea pot fi utilizate pentru a reduce anxietatea sau pentru a oferi o modalitate calmanta si relaxanta de a se concentra si de a se relaxa.

  In concluzie, discurile tactile pot fi o alegere excelenta pentru a imbunatati dezvoltarea senzoriala si motorie a copiilor. Acestea pot fi utilizate în diverse moduri si pot fi adaptate la nevoile si preferintele copiilor, oferindu-le o modalitate distractiva si sigura de a explora si de a invata.

  Produsele sunt disponibile in limita stocului!
  Pentru verificare stoc va rugam contactati-ne!

  ID SEAP/SICAP: ART SPORT TOTAL SRL

30 other products in the same category: