Categorii Produse

Certificate

Minge handbal Molten H1X1800 - marime 1

Molten_H1X1800

Nou

99,00 lei

 • Minge handbal Molten H1X1800 - marime 1, pentru antrenament, recomandata de catre IHF.

  Minge handbal Molten X1800, pentru antrenament cu caracterisitici bune de joc, recomandata de catre IHF. Mingea este ideala pentru antrenament datorita materialului soft, moale, placut la atingere si foarte aderent,  suprafață moale.  Mingea impresionează cu proprietățile bune de joc: priza / grip bun, elastica, echilibrata in zbor, foarte bune caracteristici de recul (rebound)  și este, de asemenea, la îndemână fără rășină / clister , prin urmare, sunt ideale pentru utilizarea în salile "fara-clister" sau salile multi-sport.  Suprafata mingii este din piele PU de calitate superioara, camera din latex,  este cusuta de masina, are logo-ul "IHF OFFICIAL SUPPLIER", care atesta calitatea dar si recomandarea Federatiei Internationale de Handbal pentru acest produs.

  Marime: 1 -  dimensiune ideală pentru echipele de junioare fete cu varsta intre 8-10 ani  si 14 ani si echipele de juniori – baieti cu varsta intre 10-12 ani.

  Specificatii:

  - Minge handbal  pentru antrenament
  - Aderenta, soft / moale si placuta la atingere
  - 32 pentagoane cusute de masina
  - Logo-ul "IHF OFFICIAL SUPPLIER"
  - Material: piele PU, aderenta, soft, cusuta de masina
  - Camera: latex
  - Culoare: galben, verde
  - A se umfla: 0,3-0,5 bar
  - Numarul 1 – potrivit pentru jucatori peste 8 ani.
  - Circumferinta (cm) 500-520 mm
  - Diametru: 159,15-165,52 mm
  - Greutate: 290-330 grame

  Începând din 2014, Molten  este furnizor oficial al Federației Internaționale de Handbal (IHF). În calitate de partener oficial, Molten va furniza mingea oficiala pentru toate jocurile organizate și in colaborare cu IHF, inclusiv Campionatele Mondiale. Molten a furnizat mingea oficiala pentru Jocurile Olimpice.

30 other products in the same category: