PowerBall, cel mai distractiv echipament fitness
Posted by     oct 11, 2016     Home    0 Comments

Giroscopul PowerBall se raspandește rapid in intreaga lume, ajungand in mainile tinerilor si persoanelor in varsta, deopotriva. De dimensiunea unei mingi de tenis, poate fi utilizat la sala de fitness sau de sport, acasa, in reabilitare, dar si pentru distractie, fiind placut si foarte captivant.

Benefic si pentru cei care lucreaza la computer zilnic

PowerBall se foloseste in antrenamentele pentru brate, incheieturi si umeri, ajutand la construirea, tonusul si definirea masei musculare, fiind extrem de util si pentru destinderea incheieturii si degetelor, dupa folosirea indelungata a computerului la serviciu sau acasa.

PowerBall, cel mai distractiv echipament fitness Antrenamentul cu PowerBall este simplu, dar foarte eficient. Pe masura ce il pui in miscare, prin rotatie, PowerBall imprima bratului tau o rezistenta din ce in ce mai mare, dar placuta, in acelasi timp. Initial, partea interioara trebuie rotita cu o miscare circulara ritmica. Pentru a mentine viteza nu trebuie sa te opresti. Cu fiecare rotire, viteza creste si, odata cu ea, si forta giroscopica. Accelerarea rotatiilor va deveni din ce in ce mai dificila. Se estimeaza ca la o viteza de 15.000 RPM, forta exercitata asupra mainii este de 18 kg.

Indispensabil pentru performantele sportive

Powerball ajuta sportivii in disciplinele in care au nevoie de brate si umeri puternice sau abilitati de prindere. Atunci cand sfera giroscopica este folosita pe o perioada extinsa, muschii bratelor vor deveni mai tonifiati, mai flexibili, imbunatatindu-se si coordonarea miscarilor.

Este un instrument de antrenament in sporturi precum: tir cu arcul, badminton, baseball, baschet, bodybuilding, bowling, caiac-canoe, catarari, cricket, ciclism, darts, scrima, fitness, gimnastica, handbal, hochei, echitatie, judo, karate, motociclism, mountain biking, parapanta, rafting, tir, canotaj, rugby, navigatie, ski, surfing, inot, tenis de masa, taekwondo, tenis, triatlon, volei, polo, ski nautic, windsurfing, lupte.

Tot mai des folosit in recuperare si terapie

PowerBall castiga reputatie si in sfera reabilitarii leziunilor bratelor si incheieturilor, profesionistii recomandand folosirea giroscopului. Este un dispozitiv excelent pentru afectiunile muschilor si ligamentelor. Ajuta la cresterea puterii musculare, stimuleaza circulatia sangelui si restabileste miscarile complete ale articulatiilor. Amelioreaza si previne afectiunile Sindromul Tunelului Carpian si RSI (Repetitive Strain Injury), afectiunile cauzate de miscarile repetate care afecteaza tendoanele, nervii si muschii de la nivelul mainilor, blocaje, dureri sau accidentari ale cotului, dureri provocate de incordari sau intinderi repetate. Este de ajutor si pentru bolnavii cu artrita.

Fara baterii, fara motor, pur si simplu prin putere giroscopica, PowerBall este cel mai rapid dispozitiv cu propulsie umana creat vreodata. Are o multitudine de utilizari, atat pentru tineri, cat si pentru cei varstnici. Antrenamentul va fi placut si distractiv, garantat!

Art Sport Total iti pune la dispozitie PowerBall Classic sau Neon, cu sau fara turometrul digital, cu care iti poti evalua progresele, la preturi accesibile.

Comments

Log in or register to post comments