Elimina plictiseala! Antreneaza-te cu TRX Suspension Training!
Posted by     sep 14, 2016     Home    0 Comments

Creat pentru antrenamentele soldatilor din Marina americana, TRX Suspension Training a devenit cunoscut si in Romania prin 2010, ajungand sa fie folosit de sportivii de performanta si iubitorii de miscare, fiind o piesa nelipsita in salile de fitness, dar nu numai.

TRX are avantajul ca se poate utiliza oriunde, fiind adaptabil la sala, in parc, dar si acasa. Este usor, portabil, putand sa-l ai cu tine oriunde.

Antrenamentele cu TRX integreaza miscarile din pregatirea sportivilor de performanta, tehnici de recuperare/reabilitare medicala si program fitness. Fie ca practica fotbal, handbal, tenis, ciclism sau alte sporturi, antrenamentele de Suspension Training sunt ideale pentru orice atlet.

Elimina plictiseala! Antreneaza-te cu TRX Suspension Training!

Cu TRX, tu esti in control! Doua corzi suspendate, cu o multitudine de utilizari!

Exercitiile cu Suspension Training sunt destinate dezvoltarii fortei, echilibrului, flexibilitatii si rezistentei, TRX fiind un program bazat pe forta gravitationala si greutatea corporala a celui care executa exercitiile.

Exista sase pozitii de baza ale corpului in antrenamentul cu TRX, care permit sute de exercitii, indiferent de nivelul de pregatire si conditie fizica, sex, varsta sau greutate (sustine pana la 150 de kg). Se poate controla atat nivelul de rezistenta, cat si cel de dificultate, fara a exista riscuri de accidentare.

Spre deosebire de antrenamentele standard, care permit solicitarea unei singure grupe musculare, cu TRX Suspension Training poti folosi o plaja mai larga de miscari si de grupe musculare simultan. Exercitiile se pot schimba de cate ori vrei, ceea ce inseamna ca atat corpul, cat si mintea vor fi stimulate sa gaseasca noi metode de antrenament, inlaturand plictiseala.

 Beneficiile antrenamentului TRX

  • Antreneaza toti muschii corpului, dezvoltand forta musculara;
  • Este un bun antrenament cardio;
  • Creste flexibilitatea, echilibrul si mobilitatea;
  • Reduce riscul de accidentari;
  • Dezvolta forta in regim de rezistenta;
  • Recuperare, in special pentru cei cu probleme la incheieturi sau cu spatele.

In antrenamentul TRX, totul este abdomen, contractia fiind involuntara. N-o sa ai patratele dupa prima saptamana de antrenament, dar TRX Suspension Training o sa-ti dea o senzatie minunata, o stare de bine pe termen lung, energie si o cunoastere mai buna a corpului tau!

Gasesti TRX Suspension Training la Art Sport Total, fiind incluse DVD-ul cu exercitii si manualul de utilizare si exercitii.

Comments

Log in or register to post comments