Aruncati tabletele si sariti pe trambulina!
Posted by     mai 28, 2016     Home    0 Comments

De ce o trambulina?

Sariturile si miscarile cu trambulina ofera o mare varietate de exercitii pentru copilul tau, exercitii de care are nevoie in fiecare zi. Sunt exercitii cardio, care ii ajuta sa slabeasca si sa reintre in forma fizica optima, arzand extra-caloriile acumulate si de la mancarea nesanatoasa. Totodata, ii tine departe de electronice, marindu-le abilitatile sociale (nu cele virtuale!), cel mai mare beneficiu fiind bucuria si voia buna dupa “o joaca adevarata”.

Imbunatateste echilibrul si forma atletica

Cand un copil este in picioare pe trambulina, corpul lui lucreaza, in mod constant, sa ramana stabil in picioare. Necesitatea creste atunci cand alearga, sare sau incearca sa faca trucuri pe trambulina. Acesta este motivul pentru care centrul lor de echilibru devine mai puternic si mai stabil. Pe masura ce creste, copilul va fi mult mai capabil si pregatit sa practice un sport, trambulina fiind un bun inceput.

Aruncati tabletele si sariti pe trambulina!

Aventuri super in aer liber

Datorita faptului ca trambulinele au si plase de protectie, fiind disponibile intr-o varietate mare de forme si dimensiuni, o lume noua se deschide pentru copii. Se pot monta cosuri de baschet pe stalpii plasei de protectie, iar cei mici se pot juca, in timp ce sar, cu mingi si alte jucarii. Astfel, o trambulina nu mai este un loc in care doar sari. Sunt familii care au montat un cort pe trambulina din curtea lor si organizeaza “petreceri in pijama” , casuta copiilor avand desigur “cel mai confortabil pat”.

Parinti si copii jucandu-se impreuna

O trambulina de dimensiuni bune poate suporta cu usurinta mai multi copii in acelasi timp, iar, in momentul cand parintii se alatura distractiei si placerii de a petrece timpul cu copiii lor, redevin, la randul lor, copii. Ca un bonus pentru parinti, si ei beneficiaza de efectul exercitiilor fizice, simtindu-se mai sanatosi, plini de energie si voie buna. Mai presus de toate, se creaza o legatura mai puternica intre parinte si copil, care aduce numai beneficii.

Bucuria de a sari

De mici, copiii tind sa aiba o energie debordanta si s-au bucurat intotdeauna de sarituri, aproape imediat cum incep sa mearga. E ceva natural. Copiii sar si toti ne bucuram cand reusesc sa sara un pic mai sus. Acest lucru se intampla pe paturi sau pe canapele..., locuri nu foarte sigure, care pot avea risc de accidentare.

O trambulina este proiectata sa ofere copiilor un loc sigur pentru a sari, dar si pentru a merge. Cele mai multe trambuline de interior sunt realizate din plastic foarte rezistent sau otel inoxidabil, iar cele exterioare din otel. Lasa-ti copilul sa sara cat de sus poate, sa se simta puternic si bucuros!

Trambulina este o idee extraordinara pentru familiile care vor sa fie active in aer liber! Sunteti gata sa experimentati libertatea de a sari cat mai sus, de a descoperi jocuri noi impreuna? Ce este extraordinar? Faceti toate acestea fara baterii sau curent electric…

La Art Sport Total gasesti toate tipurile de trambuline pentru copii, de la cele pentru cei mai mici, de interior, la cele de exterior, plase de protectie, cort, scara si toate accesoriile.

Iar pentru cei ce vor sa faca exercitii de intretinere acasa sau la sala, va oferim trambulinele rebound. Cine poate face rebound? Copii, parinti, dar si bunici! Este sportul potrivit pentru toate varstele!

Comments

Log in or register to post comments