Alege portile de minifotbal/futsal care se potrivesc nevoilor tale
Posted by     iun 29, 2016     Home    0 Comments

Minifotbalul “a explodat” in Romania, reprezentand tipul cel mai adecvat pentru toti jucatorii amatori, care iubesc fotbalul, in prezent fiind inregistrate aproximativ 2000 de echipe in cadrul Federatiei Romane de Minifotbal. Incepand cu 2010, de cand se organizeaza Campionatul European de Minifotbal, echipa Romaniei a castigat toate editiile, fiind favorita pentru castigarea titlului la competitia din acest an. Fusbalul sau fotbalul din sala este “fotbalul reinventat”, fiind tot mai practicat de tinerii fotbalisti, existand doua ligi in campionatul intern de futsal.

Ce au in comun aceste doua derivate ale fotbalului clasic? Dimensiunea portilor de fotbal: 3 m latime cu 2 m inaltime. Portile de minifotbal/futsal sunt foarte importante in dotarea unui teren, fie pe gazon natural, artificial sau pe suprafete sintetice speciale, de exterior sau interior.

Alege portile de minifotbal/futsal care se potrivesc nevoilor tale

In functie de tipul de teren sau salile de sport, cluburile, unitatile de invatamant, institutiile publice pot alege din multitudinea de variante de porti de minifotbal/futsal. Portile de aceasta dimensiune sunt foarte potrivite si pentru grupele de copii si juniori.

Ce trebuie sa stii despre portile de minifotbal si futsal

Portile de minifotbal/futsal sunt de diferite tipuri: fixe sau mobile, cu adancimea portii mai mare sau mai mica, in functie de spatiul detinut sau de cel in care sunt depozitate. Adancimea standard a portilor este de: 100/100 cm, iar la cele mobile, adancimea superioara poate fi de 80 cm. La cerere, se pot realiza porti cu adancimea inferioara mai mare, pentru o mai buna stabilitate.

Portile din otel sunt realizate din bare de otel galvanizat, profil cu diametrul de 60 sau 80 mm. Imbinarea portilor se face cu coltare solide, din otel, sudate, pentru a asigura rezistenta marita. Sustinerea plaselor portii se face cu profil de otel, vopsit in camp electrostatic.

Portile din aluminiu sunt realizate din bare de dur aluminiu, profil cu diametrul de 80 sau 100 mm, vopsite in camp electrostatic. Imbinarea portilor se face cu coltare solide, din dur aluminiu, sudate, pentru o rezistenta marita. Sustinerea plaselor se face cu profil de otel galvanizat. 

La toate tipurile de porti sunt incluse clemele de fixare a plaselor. Accesoriile de fixare la sol difera in functie de model: fixa sau mobila, precum si de tipul terenului de joc. Se pot livra cu ancore anti-rasturnare. Portile mobile au avantajul ca sunt demontabile si transportabile.

Exista kit-uri de transformare a portilor mobile in porti fixe, pentru portile din dur aluminiu. Fata de portile din otel, cele din dur aluminiu sunt mai usoare, mutarea acestora fiind mai facila, fie ca sunt fixe, dar mai ales daca sunt mobile.

Pentru unitati de invatamant

Pentru scoli sau alte unitati de invatamant se pot alege si porti cu profil patrat (80/80 mm), realizate si din lemn, care se pot folosi pentru minifotbal/futsal si handbal. Exista si varianta ca pe poarta de minifotbal sa fie atasat un panou de baschet, poarta fiind ideala pentru terenurile de sportive unde se doreste si practicarea acestui sport.

Pretul portilor de minifotba/futsal difera in functie de materialele din care sunt realizate: aluminiu sau otel. Cere consultantilor Art Sport Total informatii si oferta personalizata pentru portile care sa se potriveasca cel mai bine nevoilor tale si bugetului alocat. Iti putem livra si plase de porti de foarte buna calitate.

Comments

Log in or register to post comments